Villis27.4.2017 13:54
1/4
+20v elämänmuutos vertaistukea?

joo en oikein tiedä mihin kategoriaan tämä kuuluisi ja otsikkokin nyt vähän ympäripyöreä mutta siis.. Olisko täällä muita yli 20 vuotiaita jotka haluavat elämäänsä muutosta, mutta eivät oikein saa mitään itse aikaiseksi?

Itellä tällähetkellä aikalailla kaikki elämässä rempallaan. Kiire valmistua, mutta opiskelut tyssää paikallaan. Ei ole kavereita joiden kanssa jutella tai viettää vapaa-aikaa, olen aina yksin ja tosi yksinäinen. En syö juuri mitään ja silloin kun syön niin todennäköisesti tyyliin pakastepizzaa kun en jaksa tehdä ruokaa tai tiskata astioita että voisi tehdä ruokaa. Valvon yöt ja nukun päivät, en liiku muuten kun koiran kanssa ulkona ja kauppaan tai kouluun mennessä. Painooni, kroppaani ja ulkonäkööni olen kyllä ihan tyytyväinen, mutta tiedän että ihan yksinkertaisella elämäntapa muutoksella mun elämä olisi tosi paljon parempaa. Jos mulla olisi terveelliset elämäntavat niin todennäköisesti jaksaisin myös paremmin ja kun saisin pakotettua itseni tekemään asioita niin saisin myös pakotettua itseni tutustumaan ihmisiin ja voisin olla ylpeä itsestäni ja elämä olisi kaikin tavoin mielekkäämpää. Tiedän että pitäisi vaan ottaa itseään niskasta kiinni, mutta se on yksin niin pirun vaikeaa. Ajattelin että jos täältä löytyisi muita samojen ongelmien kanssa kappailevia, ihmisiä jotka toivovat elämäänsä muutosta, mutta eivät pysty siihen yksin niin voitais järjestää jotain vertaistuki tsemppaus ryhmää jossa yritettäis yhdessä saavuttaa terveellisempää ja parempaa elämää.

Eli kaikki kiinnostuneet tänne höpisemään! Annetaan toisillemme vinkkejä miten saatais pienin askelin elämämme järjestykseen. :)