lapitilaa8.9.2020 15:29
1/18
vanhemmat pakottaa syömään

mä oon alkanu harrastamaan liikuntaa aika paljon. syy tähän on ollut kropan kiinteyttäminen, terv. elämäntavat ja parempi mieli. mun kroppa on aikalail mun haluamas kunnos nyt, mut ihan vähän haluun viel muokata sitä. syön terveellisesti ja hyvin.

nyt on kuitenki käyny sillee, et ku oon alkanut syömään 2-4h välein pienempiä aterioita, en syö enää kotonakaan paljoa. aikalailla kuitenkin lautasmallin mukaisesti. mun vanhemmat on huomannu tän, ja on alkanu näköjään huolestua. kun kysyy että paljonko syön (että tietää paljonko ruokaa laittaa), ja sanon sen määrän mitä usein koulussakin syön, ne alkaa jankuttaa et ota nyt vähän enemmän tai muuten se on tie syömishäiriöön. mulla ei tänäänkään ennen ruokaa ollut nälkä ja sanoin että oon syöny tänään hyvin, mutta ei usko vaa jankuttaa syömishäiriöstä. sit ne piti lopulta suunsa kii ja otti ite eka ruokaa ja sano et noi loput on sulle. ja kaksinkertanen määrä mitä pyysin. niin tyypillistä. alan sit sanoo etten ota noin paljoo ku ei oo nälkä mut sano et justham sä treenasit, tarviit paljon ruokaa. D:

pitäiskö mun alkaa vähentää mun muita aterioita että kotona ei haittaa vaik söiski vähän enemmän, vai pitäiskö mun lähtee tyyliin salaa kuluttaa se ruokamäärä ihan kunnolla, esim juoksulenkillä? koska jos lähen illal juoksulenkil ja ne tietää siitä, ne tietenki pakottaa mut sen jälkeen syömään. ja toi äskönenkin ruoka oli nyt vähän niinku mun iltapala. onko teillä mitään ideoita ja käyttäytyyks mun vanhemmat reilusti?