Enkeksimitää1238.11.2018 6:54
1/9
Valehtelin isälle

Haluun vaa vuodattaa. Vanhemmat eros tämän vuoden elokuussa, minä jäin isän luokse asumaan ja pikkusisko lähti äidin mukaan.

Oon täysi-ikäinen ja omilleen muutto on ollut jo vähän aikaa mielessä, jo ennen tota eroa. Syynä isän luo jäämiselle kuitenkin on varmaan hänen ammattinsa ja meidän kaksi koiraa. Isän työvuorojen takia koirat joutuisivat olemaan päiviäkin yksin kotona, joten jäin auttamaan niiden kanssa.

Kuitenkin oon ollut aina läheisempi äidin kanssa ja iskän kanssa on neutraalisuhde. Ei paljoa puhuta syvällisiä yms yms

Iskä vaipui ehkä semmoseen jaksottaiseen itsesääliin rahahuoliensa kanssa ja on puhunut talon myymisestä ja koirien laitosta pois ( mikä siis on mua ahistanut eniten) ja olen tästä puhunut äitille.

No ny kun ns kaks kotia oon yrittänyt nähdä molempia vanhempia paljon, mutta kun olen äidillä, tulee hirveet omatunnon tuskat kun en ole kotona ja että kun iskä ei näe pikkusiskoani niin usein tämän aikataulun vuoksi.

Aloin käymään äidillä silloin kun iskä oli töissä. Mutta en kertonut isälle mitään. Onko tää ees valehteluu en tiiä

Mutta isällä on myös eron jälkeen ollut paljon rahahuolia ja mulla taas työssäkäyvänä ja vielä kotona asullavalla sitä on kertynyt säästöön. Oon käynyt siis shoppailemassa ja leffassa useasti, mutta yrittänyt piilotella niitäkin. Esim kävin lauantaina leffassa, niin sanoin että lähden kaverille illaks kuskiks. Tiiän tyhmää. Mutta en vaan halua hänelle tulevan pahamieli tai mitään. Oon siis tehny noin ehkä kolme kertaa.

Isä sai nyt siis tämän selville kun mulla jäi wappi auki koneelle ja hän sitten aikuisena miehenä päätti lukea mun viestit äitille.

Yhdesti hän palasi kotiin kun olikin lähteny väärään aikaan töihin ja mun piti lähtä äitille sen lähdön jälkeen. Kirjoitin äitille et iskän takas tulo "ärsyttää". No nyt kun se luki ne viestit niin se takertu siihen kunnolla. Oon ehkä kirjoittanu joskus ahistuksissani et säälistä vielä asun isällä, mutta en kyl ainakaan enää koe nii. Siihe se silti kans takertu.

En tiiä mitä tehä. Eilen itkin koko illan ku se sai selville. Se ei enää ikinä luota muhun. Se on ollu aina jotenki vaikee ihminen, olettaa asioita vaikka ne ei oiskaan silleen.

En tarkottanu mun valheilla mitää pahaa, yritin vaa helpottaa sen elämää ja ahistusta. Valheita kyl saattaa olla enemmänki mut nyt on asioita jotenki vaikee hahmottaa.

Tulipa oikeen sekava romaani, mut oli pakko