Kiwilintu23.9.2020 4:54
1/22
Vaikea lähteä poikaystävältäni

En ees tiiä mistä aloittaa.. Itsellä on nyt viime aikoina ollut tosi vaikeaa psyykkisellä puolella. Oon kärsinyt elämäni aikana paljon ahdistuksesta. Se helpotti kyllä yhdessä vaiheessa, mutta nyt se on taas ollut aika mukavasti läsnä viimeiset kuukaudet. Miulla on myös viitteitä keskivaikeaan masennukseen. Yksinoleminen on todella haastavaa, ja silloin olo on pahimmillaan..

Asumme poikaystäväni kanssa eri kaupungeissa. Hän tuli minun luokseni viime viikonloppuna, ja sunnuntaina olisi lähtenyt. Minä kuitenkin olin mentaalisti ihan hajalla jo valmiiksi, ja hänen lähtö olisi murskannut minut.. Me puhuttiin asiasta kauan, ja päätettiin, että miun ei välttämättä olisi hyvä olla siinä tilassa yksin. Lähdin siis lennosta hänen mukaansa. Vanhemmat olivat hämmentyneitä, sanoivat että miulla on koulua, mutta mie tiesin rajani. Mie en pystynyt olemaan yksin..

Ajateltiin, että oisin pari päivää poikaystäväni luona vetämässä henkeä. Lähetin maanantaina viestin luokanvalvojalleni ja kerroin rehellisesti tilanteen. Hän oli ymmärtäväinen mielenterveysongelmiani kohtaan, ja antoo maanantain ja tiistain vapaata.

Nyt on kuitenkin se tilanne, että pitäisi palata kotiin, mutta se on ihan helvetin vaikeaa.. Kotona oleminen ahdistaa, ja yksinoleminen saa minut hajalle. En tiiä yhtään mitä teen.. Bussi lähtee yhdeltä, sitä ennen päätös täytyy tehdä. Sitä seuraava bussi lähtee huomenna. Mie en yhtään tiedä, mikä ois miun kannalta paras ratkaisu tässä kohtaa.. Mie oon niin hajalla ja väsynyt, pelkään sitä, miten tulisin kestämään kotiinpaluun..