hattaralapsi24.6.2020 11:55
1/30
Väärä psykoosidiagnoosi

Joten joo, olen teini-ikäinen, jolla on väärin diagnosoitu psykoosi ~ 3 kuukautta sitten psykiatrisella osastolla. He tekivät pari psykologista testiä (PAI ja Rorschach) sekä motoristen taitojen testausta (Beery VMI jne.)

Minua diagnoosin tehnyt psykiatri nimitti uskomuksiani siitä, että vanhempani yrittävät murhata minua, huumata minua jne. harhauskomuksiksi ilman syytä.

Lisäksi hän käytti ”Olet harhainen” syynä siihen, miksi en voinut poistua sieltä, ja asetti minut tarkkailuun (joka päättyi pakkohoitoon määräämiseeni). Hän sanoi myös, että minulla on ”psykoottisuuteen liittyvää impulsiivisuutta” (? ? En ole koskaan kuullut sellaisesta) ja että olin vainoharhainen.

Sairaanhoitajat ajattelivat, että hallusinoin käyttäytymiseni takia (en ymmärrä miksi, käyttäydyin kuten olen yleensä, mikä tarkoittaa rauhallista olemusta)

Kun kieltäytyin lääkityksestäni eräänä päivänä, he vain uhkasivat minua injektioilla ja sanoivat, että jos en ota lääkkeitä, minusta tulee sairaampi tai jotain sellaista

En tunne olevani psykoottinen ollenkaan ja että he ymmärsivät minua väärin. Olen valittanut siitä lääkärille, mutta he ajattelevat minun olevan vain sairaudentunnoton ... he pakottavat minua Abilify-injektioon : /