Poistunut demittäjä12.7.2020 11:47
1/15
Uskaltaiskohan tehdä vielä yhden värinpoiston...

Mä tein joku 4kk (?) sitte vaalennuksen, mut vedin viel värin poiston (koska olin sitä ennen kulkenut musta hiusväri päässä jonkin aikaa ja kyllästyin siihen), koska se vaalennus ei juurikaan näkynyt tukassa. Teki korkeintaan haaleita raitoja.
No sit olin laittanut sinistä sävytettä (color mask), ja sen jälkee ku siihe kyllästyin niin tein uudelleen värinpoiston josta on nyt noin 1,5-2kk, ja mulla on siis sellanen suht paksu ja lyhyeksi polkka tukaksi leikattu tukka (ennen leikkausta oli vähän yli hartoiden). Mulla on nyt sellanen etusormen paksunen juurikasvu (mulla ei ole siis mitään mittanauhaa, mut oisko siis... Pari kolme senttiä tai siinä mailla(?).
Nii mä en oikee 10e värinpoistoa millää viittis ostaa, koska loput menis roskiin enkä oikee miellää kaikenlaisten juttujen kans alkais kerrostalokämpäs pelaa (koska mulla sattuis varmaa olee seinii myöte kuten maali taiteilijoilla, haha 😂). Joku kestoväri ois noin 1e halvempi, mutku ei se vaaleennus vaa vittu tartu mun päähän mikä ärsyttää ihan suunnattomasti. Tiiän, että kaikki selittää kuinka kotona ei kantsis tehdä ite ynnä muuta paskaa, mut oma pää ja oma häpeä. Toiseks oon harkinnu ruskei raitoi, mut niitä on vaikee tehdä ite. Ja sitte ku yleensä tummemmat värit tarttuu hyvin mun tukkaan.
Mut siis selvennyksenä, että mun pointti on siis se, että kannattaas mun tehdä värinpoisto olleskaa ettei hiukset ruve katkeilee vaik edellisestä kerrasta on aikaa, vai antaa olla, tai laittaa joku ruskee kestoväri päähän? Tän kuun lopussa ois ideana värjätä tukka, koska mun konfirmaatio pitäis olla ens kuun alussa, jos pvä:hän ei tuu muutoksii ja se on varmaa et pääsen riparilta, ja sit oltais perheen kanssa menossa risteilylle.