mentallholic20.3.2020 10:29
1/14
UPDATE: ADHD- Concerta

Moikka! Eli porukka halusi tietää millä lailla Concerta on vaikuttanut nyt mulla.
(3 päivä Concertan kanssa menossa)
Elikkäs, musta on tullut nyt tosi keskittynyt ja skarppi, pystyn tekemään asioita jos niin haluan, saan aikaiseksi siivottua kerralla ja tasaisesti, pystyn kirjoittamaan pitkiäkin tekstejä ilman että se pätkii tai ajatus harhailee. Pystyn keskittymään sisältöön helposti.
Pystyin myös juttelemaan ja kommunikoimaan kavereiden kanssa rauhallisesti ilman että pälätin ja mulla oli hirveä kiire puhua, annoin toisille aikaa puhua ja kuuntelin, sekä pystyttiin keskustelemaan samasta aiheesta pitkään ja syvällisesti.
Olo on ollut rento ja seesteinen/rauhallinen, aivot eivät käy kierroksilla tai jumita.

Noh, sitten ne haittavaikutukset:
Mulla tulee käsien hikoilua koko ajan, sekä päänsärkyäkin tuli eilen laskuissa sekä tänään kun heräsin niin päätä särki ja tuntui että olisin ollut helvetinmoisessa krapulassa ja unessa, vaikka en ollut juonut alkoholia.
Nälän tunne lähti, mutta piti muistuttaa itseäni syömään ja juomaan, koska suukin kuivuu koko ajan. Ja unettomuutta tulee, mutta onneksi on unilääkkeet.
Laskuissa myös niin alan keskeyttelemään ja tulen levottomaksi, muutaman kerran olen ollut vittuuntunut/ärtynyt ja saattaa alkaa masentamaan.

Mutta kuulemma näiden haittavaikutusten pitäisi alkaa myös helpottamaan pikku hiljaa kun elimistö/aivot tottuu tähän lääkitykseen ja tää lääkitys alkaa tasaantumaan kehossa.
Lisäksi eilen illalla ennen nukkumaan menoa kirjoitin jo valmiiksi psykiatrille nää kaikki tarpeelliset tiedot ja kysymykset ylös alle viidessä minuutissa kolme sivullista. :D Koska muistin kaiken mitä piti kirjoittaa ja olin tosi keskittynyt ja skarppi.

Että tälläinen update! Anteeksi romaani^^