häkkis17.8.2018 8:24
1/4
Ulkomaalaisen raiskaamaksi joutunut Sofia vaatii suomalaismiehiä ”kasvattamaan pallit” ja suojelemaan naisia

https://www.suomenuutiset.fi/ulkomaalaisen-raiskaamaksi-joutunut-sofia-vaatii-suomalaismiehia-kasvattamaan-pallit-suojelemaan-naisia/

Oon kyl ton Sofian kans niiiiiiiiiiin samaa mieltä et naisten pitäis voida rauhassa pukeutuu miten haluu ilman et miehet alkaa kuolaa perää. Siitäki oon samaa mieltä et suomalaisil "miehil" ei tosiaan oo munaa puuttuu tilanteesee jos naista ahistellaa.
Ottaa itteeki päähän ku tänäkesänä mä välillä pukeuduin aika paljastavasti ja heti oli äijät muna pystys ehottelees kaikenlaista. Ja joku tosiaa kävi muhun iha käsiks. Ne ainoot jätkät jotka näki tilanteen ei yhtää yrittäny ees puuttuu tilanteeseen! Selvisin kyl iha ite siit ku huusin ja vedin ahistelijaa suoraa nyrkil naamaan, mut silti : Missä on suomalaisten miesten pallit??

Mikä siin oikein on et nainen o muka jotai vapaata riistaa jos pukeutuu sillee niukasti??? Kyl naisilla pitäis ehottomasti olla oikeus kulkee vaik tissit paljaine ILMAN et jätkät alkaa kuolaa perää tai tarttuu kiinni tai mitää muutakaa! Ja suomi"miehille" mul on viesti: KASVATTAKAA PALLIT! Ulkomailla ku oon käyny ja pukeutunu vähä niukemmi ni siel kyl tullaa heti puuttuu tilanteeseen jos mua aletaan kähmii tai joku meinaa raiskata, miksei suomessaki vois miehet vaa tehä samoin? Miks suomijätkät on nii vellihousui?

Ei voi vaa tajuta.