_Möhkis_9.10.2019 14:39
1/2
Uhka vai mahdollisuus...

Onko teidän mielestä uhka vai mahdollisuus ruveta kaveeraamaan entisen poikaystävän kanssa, kun on vielä hieman herkillä eron jälkeen?

Toisaalta koulussa sen näkeminen ollut ahdistavaa, kun välit ollu semmoset ”hauraat” vielä eron jälkeen. Itse en ole vielä päässyt yli. Just oon saanut kaikki ne sirpaleet kerättyä taas kokoon, mut tosi herkillä oon... että voisko se kaverina oleminen auttaa yli pääsemisessä, kun kuviot selkenis että ei, se suhde on päättyny ja nyt ollaan kavereita, kun vielä se ei jotenkin oo selkee mulle.

Ja kun sillä on joku ihastus, jonka takia tää suhde päätty. Niin nyt mietin myös sitä, että jos selviäis että ne on yhdessä kun ei oltais vielä entisen kanssa kavereita, sattuisko se enemmän, kun että jos oltais sen kanssa hyviä ystäviä? Oon jonkin aikaa punninnu näitä vaihtoehtoja keskenään enkä tiiä mikä on se järjen ääni. Joten toivoisin että joku osais auttaa asiassa :3
Tämän tytön kanssa en kyllä koskaan pysty väleissä olemaan, mutta pojan kanssa olisi mahdollista. Ja kuitenkin ollut järkyttävän tärkeä mun elämässä.