kanatäti28.6.2017 8:35
1/5
rakennekynsiä??

noniin elikkäs nyt kaikki kynsitaiteilijat ja -ammattilaiset tänne! Haluaisin siis rueta tekemään itselleni geelirakennekynsiä, tai mikskä niitä kutsutaankaan, eli ne missä laitetaan tipit kynsien päähän, geeliä, ja kovetetaan uv/led lampulla tai uunissa. Mulla itellä ei oo yhtään kokemusta tästä kyseisestä aiheesta, mutta toivon että voisitte vastata muutamiin kysymyksiin näistä kynsistä.

1. Vaurioittaako/ohentaako se rakennettu kynsi omaa kynttä? Toki kynnet kasvaa aina mutta aiheuttaako se mitään pahaa omalle kynnelle?
2. Tiedän että monissa kaupoissa on mahdollista tilata niitä uuneja, mutta onko mahollista käydä kaupasta semmonen ihan suoraan vaan ostamassa, eikä tilata mistään. Esim sokos tai prisma? Ja onko eroja näissä että esim katoin erilaisia uuneja, ja osa on halvempia, ja osa kalliimpia kun toiset. Onko kalliimpi parempilaatunen, vai johtuuko se siitä että halvempi on vaikkapa matkauuni?
3. Kuinka vaikeita ne on tehdä, onko aloituspakkauksissa ohjeet niiden tekemiseen ja mistä aloituspakkaus kannattaa ostaa? Tutkin kynsitukku.fi stä aloituspakkauksia ja kiinnostuin yhdestä, joka oli about 30€ vähän yli, kunnes huomasin että tässä ei ollut tippejä, kun katsoin toista pakettia. Toinen paketti oli about 40€ vähän yli. Että millasen aloituspakkauksen nyt otan?
Toivottavasti saan vastauksia näihin, koska tarviin apua! Kiitos jos luit. :)