Silbe6.5.2017 21:36
1/26
Paras itseruskettava?

En oo ikinä ennen käyttäny itseruskettavaa, enkä siis yhtään tiedä minkä merkkistä kannattaisi ostaa...

Haluaisin hyvän itseruskettavan josta ei jää täpliä eli levittyy tasaisesti ja helposti iholle, (aloittelijankin helppo levittää) eikä tule oranssia sävyä iholle (muutenkin semmoinen aika luonnollinen lopputulos, en halua olla ihan ruskea, oikeastaan vain päivettyneen näköinen). En myöskään sietäisi sitä jos ruskea väri tarttuisi vaatteisiin ja lakanoihin. Monet ovat myöskin sanoneet, että itseruskettavat haisevat todella pahalle, niin mieto/hyvä tuoksu ehdottomasti plussaa!

Hinnasta sen verran että en rupea ihan taivaita maksamaan itseruskettavista. Voi olla kyllä vähän kalliimpi jos on oikeasti hyvä tuote ja maksaa itsensä takaisin, mutta muuten ei mitään 30€ purnukoita. Ihan siis oikeasti edullista etsin.

Oon ihonsävyltäni luokkaa pakastekalkkuna. En rusketu oikein millään kesäisin ja palan helposti, sen takia etsin itseruskettavaa. Ja mulla on todella kuiva iho, (ennen itseruskettavaa täytyy kuoria ja kosteuttaa iho huolellisesti?) että jos teillä on vinkata hyviä kuorinta-aineita ja todella kosteuttavia rasvoja olen kuulolla!

Ja käy myös semmoiset vähän kerrallaan sävyttävät, ruskettavat voiteet, kaikki mikä pelastaa mut tältä kurjalta pakastekalkkunan kohtalolta.

Ja jos teillä on joitain niksejä itseruskettavien kanssa ottaisin ilomielin vinkkejä vastaan ja hei kertokaahan teidän omia kokemuksia itseruskettavista!

Olen siis oikeasti ihan kokematon ja hieman pihalla itseruskettavan käytöstä yms, apua kaivataan!