candyboX29.6.2017 2:38
1/3
Neuvoja oranssiuden poistoon hiuksista :)

Elikkäs hiusongelmaa! Mulla on ollu vuoden punaset ja sen jälkeen n. 1,5vuotta tummanruskeet ja pari kuukautta mustat hiukset. Päätin hiihtoloman aikoihin alkaa vaalentamaan niitä ja oonki laittanut mun hiuksiin 2-3 Loreal colorista vaalennusta ja 2 raidotusta. Nämä tapahtunu akselilla maaliskuun alku - toukokuun alku.

Päällisin puolin mun hiukset on jo saavuttanu vaalean ilmeen, mutta niinku olettaavoi, niin latvoistahan löytyy tota oranssiutta. Oranssi ei oo kovin vahva enää ja se muistuttaakin semmosta oranssin ja vaaleenruskeen välimaastoa. Viimesimmästä värjäyksestä on nyt yli 1,5kk. Kaiken tuon vaalentamisen jälkeen mun oma hius ei oo kamalasti kärsinyt ja kärsineet hiukset on leikattu pois.

Tavoitteena ei oo saada hiuksista mitään platinablondeja, vaan semmoset neutraalit luonnollisen näköset vaaleat. Ja sitten itse kysymykseen, onko mulla tässä vaiheessa ainoa vaihtoehto saada näistä latvoista vaaleammat värinpoistolla? Vai tarttuisko näihin mikään muu vaalea sävy? Ja jos värinpoisto ainut mahdolline tapa, niin kannattaako se laittaa vaan noihin oransseihin kohtiin? Kampaajalle ei oo tällä hetkellä mahdollisuutta.