Aoiy4.8.2018 10:05
1/1
Nettikaupoista (meikeistä)

Nykyään ihmisillä on paljon erilaisia ihotyyppejä ja vaatimuksia juurikin siitä, millaisia meikkejä haluaa ostaa, joiden seurauksena nettikaupoista meikkien etsiminen saattaa olla joillekin haastavaa, kun ei löydy sitä vegaanista, hajutonta ja mattaista meikkivoidetta. “Oikeassa kaupassa” tätä ongelmaa ei taas ole niin paljoa, sillä näissä kaupoissa myyjät osavat auttaa kuluttajaa löytämään itselleen täydellisen (tai edes välttävän) meikkivoiteen tai mitä kuluttaja nyt ikinä etsiikään.
Aloin siis tässä pohtimaan, miksei edes joissakin nettikaupoissa olisi mahdollisuutta laittaa hakukriteereiksi esimerkiksi hajuton, mattainen, hehkua antava, väriä tasaava, jne. Tämä saattaisi helpottaa todella monen henkilön nettishoppailua ja auttaa etsimään juuri sen haluamansa tuotteen.
Olen kyllä tietoinen siitä, että tähän tarvitsisi nettikaupan koodaamista aika paljonkin, kun täytyisi jokaiselle tuotteelle erikseen nimittää joitakin ominaisuuksia, jotta näitä voisi hakukriteereillä hakea, mutta kuluttajan kannalta tämmöinen uudistus saisi paljon kunnioitusta.


Pieni tietoisku vielä tähän, että tämä oli nyt vain tämmöinen aivopieru mutta antaa mennä.