Vuji17.7.2017 16:21
1/7
Hiusten värjääminen harmaaksi (vaalennus, suoravärit, jne)

Kävin viime viikolla kampaajalla, ja mun hiuksia vaalennettiin pari sävyä sellasesta oranssinruskeasta blondiksi, ja sitten laitettiin sävyte että tulis hieman tuhkaisempi blondi eikä jäisi sellaiseksi keltaiseksi. No, olisin halunnut ihan oikeesti harmaat hiukset ja lopputulos oli enemmänkin normaali blondi, lähellä luonnollista hiusväriäni (hieman harmaaseen taittuva, mutta silti liian lämmin mun makuun). Varasin sitten samantien uuden ajan ja tänään mulle lätkäistiin harmaa väri hiuksiin.

Lopputulos on ihan OK, ehkä hieman tumma. Ei niin kiva kuin olisin halunnut, koska se keltainen pigmentti paistaa läpi yhä ja hiukset näyttää tietyssä valossa vihreiltä. Joten olen miettinyt, että alkaisin värjäämään niitä suoraväreillä/shokkiväreillä, jotta saisin aikaan vielä harmaamman/hopeisemman lopputuloksen.

Kuitenkin, suurin osa sivuista suosittelee että hiukset vaalennetaan ennen suoravärien käyttöä, ja ottaen huomioon että mun hiukset on nyt aika tummat, mietin tarttuisikohan harmaa suoraväri näihin ollenkaan... Että kannattaiskohan mun harkita hiusten blondaamista vielä kerran, sitten kun ekasta vaalennuksesta on kulunut jonkin verran aikaa? :o

Tässä kuva nykyisestä väristä ikkunan vieressä luonnonvalossa:
http://imgur.com/1kHdzf4

Väri näyttää tummemmalta, jopa hieman ruskeaan / vihreään taipuvalta lampun valossa.