Mipana17.10.2016 22:23
1/6
Estääkö nämä mallintyöt?

(Näin alkuun pakko sanoa, että en tiedä mihin alueeseen tää ois pitäny laittaa joten tää on nyt täällä :'D )

Elikkäs, oon haaveillu jo ihan pienestä asti mallintöistä ja se ala on just se mun ns. "intohimo". Näin perustietoina voin kertoa, että oon 178cm pitkä, ihan perusnätti ja hoikka. Pituus ois riittävä eikä painon tai ulkonäönkään puoleen ois muuta ongelmaa kun...

... mulla on vasemmassa kädessä muutamia (oisko niitä näkyvimpiä nyt 6kpl) viiltelyarpia. Tiiän noloa, mutta minkäs teet näin jälkeenpäin niille teinivuosien angsteille. Ne arvet ei oo mitään kamalan syviä tai punottavia, vaan ihonvärisiä (tai ruskettuneen ihon kanssa ehkä vähän vaaleampia) eli melko huomaamattomia, mutta kyllä ne huomaa jos tajuaa katsoa. Ja on ne vähäsen koholla, että kyllä ne tunteekin.

Ja ennen kun joku tulee sanoo jotain että: "hae hoitoa" yms. Niin haluun sanoo, että niistä arvista tulee nyt tänä syksynä 2 vuotta ja sen jälkeen on tapahtunut paljon asioita parempaan suuntaan. Sinä aikana oon vaihtanut koulua ja samalla oikeastaan koko kaveripiirin. Nyt viimesen 1,5 vuoden aikana asiat on ollu paremmin kun koskaan, mutta noi arvet vaan kaduttaa aivan suunnattomasti. Suurin virhehän ne on mitä koskaan oon tehny.

Nyt takaisin aiheeseen :D...
Eli mietin siis, että noita muutamia arpia tuskin kauheen hyvällä katsotaan mallimaailmassa, mutta onko mulla edes mitään mahiksia päästä alalle? Oon myös miettiny, että jos noita kokeilisi käydä jossakin lääkärillä laserilla hoitamassa. Että jos jollakin teistä on kokemuksia jonkin sortin arpien poistoista/häivytyksistä niin saa todellakin kertoa!