nappilaatikko3.8.2018 21:15
1/7
Auttakaa, mitkä värit sopivat minulle?

Ihanaa, jos joku tietäisi mitkä värit/sävyt pukevat minua, etenkin hiusten suhteen, tai edes tietäisi jotain aiheesta, olen ihan pihalla ja hiusten värjäystä mietin. :D En jotenkin ymmärrä niitä juttuja, missä on lokeroitu että on kevät-, kesä-, talvi- ja syksy-ihmisiä väreiltään, en tunnu kuuluvani mihinkään niistä.

Elikkä, ihoni on kalpea, ruskettuu hiukan, mutta ihme kyllä en (nykyään enää) pala helposti. Rusketus, kuten myös ihoni, on keltaiseen vivahtavaa. Varsinkin kun olen verrannut punapohjaisten ystävieni ihoon, olen selvästi keltapohjainen ja vaalea.

Pisamia minulla on hieman nenässä ja silmien alla. Ne ovat harmahtavia.

Hiukseni ovat aika lähelle perus maantienharmaat, mutta en mene takuuseen koska on tullut värjäiltyä. Kulmakarvani ovat harmahtavat, suht' vaaleat.


Silmät ovat turkoosit, tähän lopputulemaan olen päätynyt, vaikkakaan en vieläkään ole varma. Jossain valossa enemmän harmahtavat, jossain taas sinertävät ja jossain jopa vihertävät mutta luonnonvalossa turkoosit. Alhaalla on kuva, jossa on aika lähelle samanväriset silmät kuin itselläni.

https://i0.wp.com/guycounseling.com/wp-content/uploads/2016/07/one-blue-one-green.jpg?resize=678%2C381&ssl=1

Kiitos jo etukäteen!