mörköööö21.9.2020 16:24
1/12
tulevaisuus ahdistaa ja haluun takas lapsuuteen

mua on joku aika sitte alkanu ahdistaa tulevaisuus. pelottaa, et sit ku pääsen peruskoulusta ja lukiosta ni en löydä mistään kavereita, elämä on tylsää ja pelkkää työntekoa. tiiän ettei se todellakaan välttämättä ole näin, mua vaan pelottaa.

lisäks oon alkanu kaipaa ihan hirveesti takas lapsuutee. aina ku tajuan sen, et en vaan voi päästä takasin ni se vaa iskee päin kasvoja ja alan melkeen itkee. en oo enää onnellinen ja nykyää mikää ei enää tunnu merkitykselliseltä ja tuntuu et eläisin unessa, vaikee selittää.

nää tuntemukset varmaan johtuu siit et oon nyt vuoden verran eläny osittain vääränlaises seuras, kaveriporukkaa tuli lisää ihmisiä jotka muutti kaikkia aika paljo.
en tahtois joka perjantai vaa mennä myöhää illal kirjaston taakse hengaa, vaa haluisin viettää aikaa mun oikeitten kavereiden kaa sisällä ja kattoo leffaa.
en tahtois mennä parin viikon päästä kaverin synttäreille juomaa (taas myöhään illal) vaan haluisin viettää ne synttärit syöden herkkuja ja juttelemalla.
haluisin vaan ne kaksi tiettyä ihmistä pois mun elämästä ja samalla mun vanhojen kavereiden elämästä vaik tiiän etten voi. haluisin tehä asioita samal taval ku ennen vaik tiiän etten voi. mikää ei voi enää muuttua.

joo en tiiä mikä tän idea oli, onks teil ollu tällästä ja miten täst pääsee eroo?