trooppinenlintu11.9.2018 17:15
1/11
Törkeää jättää kaveri yksin ulkomaanmatkalla?

Tein uuden nimimerkin, jottei minua tunnisteta.

Elikkäs erosin mun vuoden suhteesta tuossa keväällä ja oon sen jälkeen ollut aika flirtti, tykkään harrastaa seksiä monien jätkien kanssa ja ihan vaan jutella esim. Badoossa. Ollaan käyty mun pitkäaikaisen parhaan ystävän kanssa yhdessä ulkomailla mun eron jälkeen kolmesti ja kerran laivalla.

Ongelmana on se, että ystäväni ei ole niin flirtti tai halua olla miesten kanssa (=siis panna, hengailla ym. ), mikä vituttaa joskus. Olisi kiva nähdä eri miehiä ja käydä heidän kanssaan ulkona esim. syömässä, juhlimassa mutta hän ei halua koskaan, enkä tietysti jätä häntä yksin ja lähde miesten kanssa ulos. Minusta olisi myös mahtavaa lähteä vaikka autoilemaan pitkin kaupungia jollain jätkäporukalla mutta ystäväni on liian varovainen. Miksei voi pitää vähän hauskaa?

Seksi on sitten eri asia. Ystäväni loukkaantui laivalla, kun lähdin yhden jätkän hyttiin tanssilattialta ja nukahdin sinne. Samoin ulkomaanreissuilla olen löytänyt miehiä ja ystävä on jäänyt joskus yksinään juhlimaan, mitä en itse näe ongelmana? Onhan siellä ihmisiä ja musta aika tylsää valittaa miesten kanssa olemisesta kun kerran sinkkuja olemme molemmat. Ystäväni on valittanut aiheesta mikä on minusta lapsellista, kyllä aikuinen osaa olla yksinäänkin. Ystävälläni on myös erilaiset seksitarpeet kuin minulla, itselleni pari viikkoa ilman on liikaa, joten minusta minulla on oikeus ottaa seksiä vastaan kun sitä on tarjolla.

Mielipiteitä siis, onko matkoilla törkeää jättää toinen yksin? Minusta on väärin, että joudun kärsimään ihanien miesten kanssa olemisesta ystäväni marinan takia.