alexina11123.9.2019 20:02
1/3
tiiättekö sen ku yritätte parhaanne eikä se riitä?

MÄ EN JAKSA TÄTÄ ENÄÄÄÄ SIIS OIKEESTI!!!! ( joku trigger warning tähän varmuuden vuoks )

Mulla on aika paljon syömisongelmia, mut nyt oon vaan oikeesti ottanu iisisti ja syöny tosi hyvin verrattuna siihen miten söin esim. 2 viikkoa sitten. Mun äiti ei tiedä, että ruoka ahdistaa mua jnejne mutta se aina valittaa et en syö tarpeeks. Nyt kun VIHDOIN oon alkanu syömään paremmin, niin se vaan hokee mulle siitä miten vähän ja huonosti syön. Ei usko että saan kaikki ravintoaineet (oon kasvissyöjä) ja jaksaa kokoajan jauhaa niistä. Mä tajuan miksi se paasaa, koska se on huolissaan mutta en tajua miksi se ei nää tätä miten paljon tsemppaan. Ja ainiin, aloitin äitin painostuksesta nytten vitamiinikuurin ja mua pelottaa että ne lihottaa mua vaik käytännös tiiän että ei niin käy.

muttajoo siis tänäänkin kun kieltäydyin RANSKALAISISTA äiti alko valittaa, että se ei enää ees tiiä mitä syön(???!?!?) Sit se kysy et mitä oikeen syön nykyää ja vastasin et kuinniin ja se sano et siit tuntuu etten syö ollenkaa. MÄ EN YMMÄRRÄ TÄTÄ, KOSKA MÄ OON OIKEESTI SYÖNY TOSI HYVIÄ MÄÄRIÄ ENKÄ OO EES PAKKOLIIKKUNU MUT SE EI SILTIKÄÄ NÄÄ KUI KOVASTI YRITÄN? must tuntuu nii pahalt ku se vaan lannistaa mua, tulee sellanen fiilis et kohta oon tahallani syömättä enkä ees yritä enää.

mitä nyt sit teen asialle? en voi ottaa asiaa puheeks sen kanssa, koska se ei tajuais mitä meinaan ja suuttuis. käyn juttelemassa koulupsykalle, mut mä en tiiä oikee pitäskö sanoo sille tost vai ei..?

ja sori tää sekavuuus D: oon vaan niin ärsyyntyny atm🤦🏻‍♀️