iiEerikaii3.8.2017 19:02
1/17
Grimm fandom❤

Eli täällä vois keskustella Grimm-sarjasta. Vinkatkaas mulle jos tääl on jo tällänen keskustelu! Yritin kyl ettii, mutten löytäny.

Voisin täs keskustelun alottamiseks kysyy et tiiättekö löytyykö Grimmin 6. kautta mistään? Oon kattonu Netflixistä ekat 5 kautta, mut en tiiä millon seuraava kausi tulee sinne tai näkyy telkkarist.

Ja toinen kysymys
(!!!!!!SPOILER ALERT JOS EI OO KATTONU 5. KAUTEEN ASTI VIELÄ!!!!!!)
Shippaatteko Nickii ja Juliettee vai Nickii ja Adalindii? Ite shipaan ekojen kausien Nickii ja Juliettee, kosk ne oli söpö pari, mut ku Adalind rupes juonittelee Nickii vastaan ja rupes odottaa Dianaa, en jotenki tykänny enää nii paljoo Nickin ja Julieten suhteesta. Mut nyt ku Kelly synty Nick ja Adalind on söpöi yhessä ja shippaan nykyään myös niitä.

Ja sitte vielä sitä, et eiks 5. kausi loppunukki inhottavaan kohtaan? Ja tuliko jollekki muulle mieleen et ku Nick käytti sitä parannuskeppii Julietteen mut Juliette sai jonku kohtauksen et se vois ehkä olla niin et se tikku parantaa Julieten alkuperäseks eli ihmiseks ku sehä muuttu hexenbeastiks siin ku Nick menetti grimmiytensä.