blackangel6.5.2017 22:02
1/6
Wish/Ebay/AliExpress -nettikaupat ja maksutavat

Eli mä haluisin tilata netistä mun puhelimeen (Samsung galaxy S6) suojakuoria mut ensinnäkin mua arveluttaa noi nettikaupat mitkä luettelin otsikossa, eli Ebay, AliExpress ja Wish. Ootteko te tilannu sieltä jotain, jos ootte niin onko siin ollu mitää ongelmia? Jos on ollu nii minkälaisia ja ratkesiko ongelmat millä tavalla? Voiko noihin nettikauppoihin oikeesti luottaa ja onko noista vaikee tilata? Mä oon tosi huono kielissä et en tiä osaanko mä tilata noista mitää :D

Sit kysysin viel niist maksutavoista. Eli mitä maksutapoja noissa on käytettävissä? Mua arveluttaa tosi paljon antaa mitään pankkikortin numeroita ja tilitietoja enkä kovin mielellään haluis niit antaa joten jos ois muitakin maksutapoja käytettävissä nii ois tosi hyvä. Myös mun porukat on vähä niinku 'hysteerisia' ton pankkikortin ja tilitietojen antamisen suhteen ettei vahingossakaa kukaa käyttäs niitä väärin.
Onko olemassa jotain esim lahjakortteja joilla vois maksaa noissa nettikaupoissa maksaa helposti ja vaivattomasti, jos on nii kertokaa! Otan myös muita ehdotuksia vastaan nettikaupoista et mistä vois tilata niit suojakuoria! Kiitos jo etukäteen!