Tulisydän23.4.2017 10:03
1/6
Videoeditori PowerDirector ei suostu pääsemään käsiksi puhelimen muistikortilla oleviin tiedostoihin? D:

Yhtä lailla mä niinkuin mun iskäkin ollaan ihan ulalla tästä.
Siis, mä editoin videoita sovelluksella PowerDirector. Nyt se on jostain mulle tuntemattomasta syystä "kieltäytynyt" näyttämästä mun puhelimen SD-kortilla olevia videoita, kuvia tai musiikkitiedostoja ja käyttämästä niitä videoissa.
Eli siis, jos mä haluan käyttää mun videossa jotain tiedostoa, joka on SD-kortilla, niin mä joudun ensin varta vasten siirtämään kyseisen tiedoston laitteen muistiin ja sitten vasta mä pääsen siihen käsiks sillä editorilla. Sen sovelluksen asetuksissa (mis lie) on jopa kaikki luvatkin päällä, siis just sellaset että "Salli muistikortilla olevien tiedostojen käyttäminen ja muuntaminen" tms.
Ehkä yks oudoimmista asioista tässä on se, että ennen se ihan kiltisti ja sujuvasti pystyi käyttämään niitä SD-kortin tiedostoja, kunnes mä vaan joku aika sitten huomasin, että enää se ei suostukaan näyttämään niitä.
Tässä on myös se ongelma, että mun pitäs ladata Youtubeen yks video joka on itseasiassa jo varmaan jotain 3 viikkoa myöhässä, mutta mä en edes pysty tallentamaan sitä videota PowerDirectorista puhelimeen koska mulla on niin vähän tilaa siinä. Joten haluisin tehä esim. silleen, että mä siirrän vaikka eniten tilaa vievät siinä videossa käytetyt videonpätkät muistikortille, ja sitten laittaa ne uudestaan siihen videoon (Koska PowerDirector ei suostu suoraan pitämään niitä ko. tiedostoja siinä videossa sellaisenaan jos ne on tänä aikana siirretty SD-kortille vaan se valittaa että "(en muista lauseen alkua)…because one of the files was removed.", vaan ne joudutaan poistamaan siitä projektista ja laittamaan siihen uudestaan muistikortilta.), ja sitten mä voisinkin jo tallentaa sen puhelimen galleriaan koska sieltä laitteen muistista olisi vapautunut tarpeeksi tilaa.
Mutta en vaan voi.
D:

Kauheen pitkä tilitys :D, mutta kaikenlaiset neuvot ovat erittäin tervetulleita, jos luulet tietäväsi asiasta jotain niin kerro ihmeessä!