_Misty_30.6.2017 23:36
1/20
Mitä hauskaa teille on käyny Simsissä?

Itsellä ainakin Viikatemies alkoi punnertaa yökerhossa ja alkoi bilettämään kun yhden perheen äiti kuoli. Kaikki muut vaan itki silloin.

Sitten mun simit joskus, varsinkin syödessä seisoen alkaa yhtäkkiä uida lattiassa, vaikka koko tontilla ei edes olisi uima-allasta.

Kerran yks miessim piti koko ajan oikean puolen kättä koko ajan "koukkuasennossa". Se ei pystynyt nukkumaankaan, vaan nousi heti ylös sängystään sinne mentyään, joten hän joutui torkkua. Edes resetsim koodi ei toiminut, sain sen bugin korjattua jollain muulla tapaa, en muista enään millä.

Mulla oli kaksi nuorta aikuista, mies ja nainen. He olivat pariskunta, ja sitten nainen tuli raskaaks ja niillä oli hieno talokin. Mutta sitten sain tietää kuinka tavaroita suurennetaan, niin pöhkönä menin suurentamaan jotain kiveä ihan vitun isoksi, meni tonttien rajojenkin yli sata kertaa. Ja minä sitten vittu jätin sen kiven siihen ::::D Enkä saanut sitä tietenkään pois.
Sen jälkeen pelasin jommalla kummalla simillä, luultavasti sillä naissimillä ja päätin laittaa sen juttelemaan sille miehelle, en meinanut sitten mistään löytää sitä. Pitkän etsiskelyn jälkeen löysin sen miehen parin talon takaa jostain aitauksesta. Vein sen naisenkin sinne. Sitten en meinannut saada pois niitä sieltä väitti ettei muka voi mennä sinne tai jotain. Ne melkeen kuolikin jo sinne kun ei päässyt mihinkään liikkumaan kuin siellä aitauksessa.
Lopulta muuttivat pois kun ei siitä pelaamisesta tullut mitään. Johtuikohan tuosta jättikivestä.

Eräälle perheelleni tuli kerran korjaaja korjaamaan jotain.
Mutta se ei korjannut mitään, vaan jäi ikuisesti talon pihalle roikkumaan ja vilkutteli vastaantulijoille :D
Tontilla oli siis aidat ja laitoin ulko-oven lukkoon.
Se korjaaja on siis vieläkin siellä, en ole saanut sitä millään pois.

Pelilläni on muuten aina tapana hidastella ja bugittaa juuri silloin kun simien pitäisi mennä töihin tai kouluun.

Muuta ei nyt tullut mieleen, ja suurin osa oli kylläkin varmasti bugeja, mutta kertokaa nyt omia kokemuksianne!