Kraak14.3.2018 20:02
1/6
Apua Skypen kanssa!

Yritin tehdä Skype-tilin pari päivää sitten. Käytin rekisteröitymiseen Gmail-osoitetta ja sainkin tehtyä tilin, mutta kun yritin kirjautua sisään koneella olevaan Skypeen, se ei onnistunut. Kirjautumisvaihtoehdot oli puhelinnumero, Skype-nimi ja Microsoft-tili. No, mulla ei ollut puhelinnumeroa laitettuna eikä Microsoft-tiliä, muttei myöskään mitään käsitystä mun Skype-nimestä... Sitten Googlen avustuksella löysin mun Skype-nimen, mutten silti päässyt kirjautumaan sisään.

Lopulta kyllästyin ja tein kokonaan uuden Microsoft-tilin ja rekisteröidyin sillä Skypeen. Aattelin, että nyt varmasti pääsen kirjautumaan, koska mulla oli nyt se Microsoft-tili, joka ainakin oli selkeästi se Outlook sähköpostiosoite. No en päässyt vieläkään.

Sitte ajattelin, että ehkä mulla on joku vanha versio ja latasin netistä uusiks Skypen. Sinne sitten pääsin kirjautumaan, mutta musta se näyttää jotenkin kummalliselta. :D Tai siis, ei yhtään samalta kuin kaikissa ohjeissa yms. Nyt mulla on siis kaksi Skype-sovellusta koneella, joista toiseen en jostain syystä pääse lainkaan kirjautumaan.

Mutta se, mitä mä nyt alunperin haluan kysyä, niin näyttääkö teidän Skype siltä, että vasemmalla on teidän oman profiilin kuvake ja sen vieressä kuvakkeet "ilmoitukset", "yhteystiedot" ja "soita" plus kolme palluraa, joissa lisää asetuksia yms. Ja noiden alapuolella ne, joiden kanssa on aktiivinen keskustelu. Jos on, niin miten saan lähetettyä videon? :D Siis ei videopuhelua, vaan perus videon. Löysin netistä ja Skypen sivuilta ohjeilta, mutta itse Skype niissä ohjeissa siis näyttää ihan erilaiselta kuin mulla, eli en voi hyödyntää niitä.

Ja osaako joku sanoa, miksen pääse kirjautumaan siihen Skypeen, joka oli mun koneella valmiina?

Sekavaa, sori. Mutta mua häiritsee, että mulla on kaks Skypeä, joista toinen näyttää oudolta ja toinen ei toimi. :----D