lovapril23.7.2017 7:54
1/7
Voiko netissä huijatut rahat saada takaisin?

Jaa a että kun voikin ketuttaa.

Valmistautukaa romaaniin.

Menin tyhmänä pistämään tori.fi ilmoituksen että etin yhen festivaalin lippua halvalla. Sieltä sitten tuli asiallisen ja mukavan oloinen mies pistämään viestiä että häneltä saisi 110€ ja olin iha innoissani että vihdoinkin. Noh, kysyin että onko kasvokkain noutaminen mahdollista ja hän vastasi että muuten kyllä, mutta asuu vain todella kaukana minusta (Jyväskylässä). Ajattelin että okei ihan fiksu syy, ja tyhmänä menin sitten sopimaan että maksan hänen tililleen pikasiirto.fin kautta sillä hänellä oli eri pankki. Opasti mua koko prosessin läpi ja sain sitten lopulta maksettua ihanat 110€:)))

Ja hän siis oli sanonut että saa heti liput mulle sähköpostiin siirrettyä kun näkee rahat tilillä... Maksettuani hetken päästä rupesin kyselemään että tarkistiko hän asian jne. ja siitä se alko. Rupes aluks laittamaa että menee hetki, joutuu ettii tunnukset jne. Epäilin jo vähän mutta annoin olla. Kysyttyäni uudestaan sanoi että ei pitäisi mennä kauaa, siskon piti kuulemma tuoda tunnukset pian. Samaa rataa jatkui seuraavaan päivään jolloin hälytyskellot rupes soimaan. Pistin viestin että jos lippuja ei tämän päivän aikana ilmesty, pyydän rahat takaisin. Odotin hetken, ja seuraavan kerran katsoessani mut olikin blokattu kaikkialta ja lyödään luuria korvaan :) Ai että kun voikin ketuttaa, sellane fiilis että jos näkis sen pärstän nii löisin kyllä aika lujaa.
Olin jo aikasemmin löytänyt henkilön facebookin ja olen varma että se on hän. Tarkistin ja tilikin kuuluu tuon nimiselle henkilölle, mutta tässä vain askarruttaa että miksi hän noin avoimesti huijas?:D Kertoi ihan kaikki oikeat tiedot itsestään jne. En käsitä.

Rikosilmotuksen teen, mutta tuntuu että siitä ei oo kauheesti apua ja haluaisin jotenkin tota pelleä näpäyttää, ties kuinka monta muutaki on huijannu :Dd Siinähän saattaa mennä monta kuukautta ennen kuin poliiseista mitään kuuluu. Mutta mun pointti oli se, että onko rahoja mahdollista saada takaisin? Vai häviskö ne nyt sitte tuhkana ilmaan. Argh, ärsyttää suunnattomasti.