Haizulii_25.4.2017 17:16
1/2
Vihanhallintaongelmia

Ongelmahan ei oo mussa vaan mun siskossa. Must tuntuu et mun siskolla on vihanhallintaongelmia, koska:

1. Se suuttuu ihan pienistä asioista. Esim. myöhästyminen bussista, jonkun asian toistaminen ja pienenä kun ei saanut tiettyä lelua.

2. Se suuttuminen ei oo ihan pientä, vaan edeltävien esimerkkien seuraamuksina on puhelimen rikkominen, raivostuminen yhtäkkiä ja (ei vakava tai vaarallinen) kuristaminen

3. Se ei lopeta. Vaikka kuinka yrittäis ei vaan saa tahtoaan läpi sitä vastaan. (Mä tykkään haastaa sitä, koska ollaanhan me jääräpäisiä sisaruksia)

4. Se ei lopu ikinä. Vaikka joka kerta meijän vanhemmat sille puhuis niin se ei lopeta. Aina jonkun ajan päästä (n. vko-kk) se alkaa taas.

Täs on esimerkkitapaus:
(Mun sisko on henkilö @)
@ tekee kotitöitä, kun meijän vanhemmat on luvannut vitosen. Mä syön ja mun kädelle menee kastiketta. Saan syötyä ja otan viimisen palat talouspaperii. Sit @ kääntyy ja sanoo et sen piti kuivata astia, jonka se oli tiskannu ku ei se mahtunu koneesee. No sit kysym et eiks meil oo enempää ni se sanoo ei, mut meen silti etsii. No löydänki sit mun (piilotetun) lippiksen vessan kaapista ja sanon et mun veli on varmaa ottanu sen. No sit @ kattoo mua hymyille js sanoo ehkä. Sit oon sillee kummiski sä oot vieny se ja ärsytän sitä sillä. Sit se ottaa sen lippikse ja lyö sillä mua (ihan kevyeesti), mut yks metalliosa osuu mua päähän ja jään siihen. @ piilottaa mun lippiksen ja meen ettii sitä. Se menee siivoomaan keittiöön ja sanoo, että mun täytys mennä siivoo lautane pois, mut vastaan et mul on liian kiire kun etin mun lippistä ja sit kun (n. 10min. pääst löydän lippiksen KAAPIN PÄÄLTÄ ni sanon et sen täytyy hakee se ku en yletä ja sit hoen koko ajan sitä et sen täytyy hakee mun lippis ni se suuttuu ja raapasee mua ja vie mun repun ulos (MÄRKÄÄN) ja heittää mun takin sen saman kaapin päälle. No sanon KERRAN et sen täytyy hakee mun reppu ni se kaataa mut sängylle ja pitää mun käsistä kiinni ja sylkäsee mun naamalle ja juoksee.

Juttuhan ei oo päättyny koska toi tapahtu äsken, mutta kommentoin lopun mahd. pian.

Jos haluutte lisää esimerkkei tai infoo tost ni kommentoikaa.

Haluisin ny vaa tietää et pitäiskö mun puhuu vanhemmilleni vihanhallintaongelmist tai jotain...

😞😞😞