QueenOfDarkness21.3.2018 23:46
1/13
Varhaisin muistonne?

Otsikko. Mikä on ensimmäinen tapahtuma jonka muistat lapsuudestasi, ja minkä ikäinen olit silloin?

Mulla ensimmäinen muisto on meidän vanhan asunnon keittiöstä. Istuin syöttötuolissa ja kinusin lisää herkkuja, ja äiti yritti selittää miksi herkkuja ei voi syödä nälkään, vaan nälkään pitää syödä jotain oikeaa ruokaa. Muisto on todella lyhyt, mutta näen sen mielessäni hyvinkin selkeästi. Mulla oli päälläni punanen paita, ja ne herkut mitä halusin lisää oli niitä poksuvia smurffitikkuja. :D äiti ei muista tätä tapahtumaa ollenkaan niin en ole saanut varmistusta siihen minkä ikäinen olin, mutta ottaen huomioon että mun kinuamiseni oli vaativa "lisää" ja istuin syöttötuolissa, epäilen että olin tuolloin 2-4 vuotias.

Toinen varhaimisimmista muistoistani liittyy siihen miten sain mun ensimmäiset silmälasit. Istuin sohvan takana piilossa ja ns. tarkoituksen mukaisesti väänsin silmiäni kieroon.
Mun vanhemmat ja jotain niitten kavereita seisoi siinä sohvan toisella puolella. Sitten kun rauhassa siinä leikin sokeaa niin yksi näistä vanhempien ystävistä kääntyi kattomaan mua ja kysyi mun vanhemmilta että mites QueenOfDarknesin silmät on tolleen kierossa? Tuon repliikin seurauksena kaikki muutkin sitten kääntyi kattomaan että oho niimpäs näyttää olevan. Muistaakseni mentiin heti siitä seuraavana päivänä optikolle hankkimaan mulle silmälasit. Muistan myös hyvinkin tarkasti miltä mjn ensimmäinen optikko näytti. Sain lasit kolme vuotiaana.