Royyy27.3.2018 17:05
1/37
Vain tämänlaiset ihmiset menestyvät elämässä

Olen ajatellut ja tullut sen tulokseen, että nämä piirteet, joita ihmisillä löytyvät, ovat vain parhaimman tason ihmisillä. He pärjäävät ja menestyvät parhaiten elämässä. Annan esimerkkejä näistä ja myös huonoista/haitallisesta piirteistää .

A) Kunnianhimo. Ilman tätä ei voi menesty. Sitä vastakohta on vaatimattomuus, mikä on huono piirre ja estää usein tai aina menestyminen

B) Usko. En ala erittelemän tarkastin mutta olen siinä tuloksessa, että ainakin yksi tai useampi valtauskonto on oikessa ja totuus vaikka ehkä se ei kuulosta loogiselta. Miksi kaikken edes pitää? Kun uskot sinä olet vahvoillaa. Pelkkä meidän elämän ei ole korkea, vaan korkea voima on olemassa. Ne jotka uskovat oikein on korkeampi aseman kuin muut. Fakta jota turha itkeä vaikka et uskoisi.

C) Tilannetaju ja oma edun asettaminen korkeimmalle. Elämä on peli ja se pitää pelata itsen varten, ei muiden. Sinun pitää olla valvontakamera, katsoa kaikki saman ajan ja nähdä kokonaisuus. Pelata sen pohjalla. Tunteellisuus ja kapeakatsisus on huonoja piirreitä ja ne sinun täytyy päästä irti.

D) Älykkyys ja halu oppia uutta. Sen kanssa pääse pitkälle. Saamattomus ja tyhmyys on halveksittavaa ja sellaiset ihmiset ei ansaitsee elämän :D

Tässä muutama esimerkkiä. Laitan lisää kun jaksan :D