Poistunut demittäjä6.8.2018 18:23
1/31
Unelmana teiniäiteys

Mun unelmana on oikeesti aina ollut olla teiniäiti. En tiedä, et mistä se tulee, miks just teiniäiti, mut se oon aina halunnut olla. Mulla ei oikeestaan muita unelmia ole ollutkaan.

Tahtoisin toteuttaa mun unelman, mutta alan pikkuhiljaa tajuta etten voi. Enää vuosi ja risat neljä kuukautta ja mä en enää edes ole teini-ikäinen.

Oon vielä toistaseks yli vuoden kestäneessä parisuhteessa, mut se alkaa pikkuhiljaa rappeutua, eikä toinen osapuoli tahdo lapsia vielä muutamaan vuoteen, enkä mäkään tahdo säikytellä. (niin ja syön e-pillereitäkin) En tiedä miten voisin päästä raskaaksi niinkun nyt, kun tähän parisuhteeseen se ei oikeesti sovi, mutta uskon, että ei kestä kauaa, ku meijänki tiet eroaa. Enkä ole sosiaalista tyyppiä, että löytäisin uuden miehen. Enkä uskokkaan, että eron jälkeen tahtoisin olla hetkeen jonkun uuden kanssa.

Välillä mulle tulee ihan vitun kiero ajatus, et jättäisin pillerit pois, enkä kertois poikaystävälle siitä ollenkaan ja, kun erottais kumminki, niin jäisin yksin lapsen kanssa. Tai no siinä vaiheessa viel lapsi sisälläni. Mut mä en oo niin hirvee ihminen, et tekisin kenellekkään noin.

Tää ei oo mitään normaalia vauvakuumetta ja auttais, että menis hoitamaan vähän muiden lapsia. Ei, tää on ollut mulla aina ja odotan raskautta, sitä et teen positiivisen testin, sitä, et maha kasvaa, sitä et synnytän, sitä et pääsen kasvattamaan itse sen lapsen, että joku sanoo mua äidikseen.

Osaatteko neuvoa mua jotenkin? En tiedä oikeen, että kelle puhuisin. Poikaystävä on ainut jolle joskus oon tästä unelmasta avautunut.