Royyyy20.4.2017 18:34
1/48
Tuntuu niin pahalta

Ehkä ei ole järkevintä avautua tänne, mutta elättelen silti toiveita että saisin edes jotain tukea.
Minulla on ollut jo pitkään ihan helvetin paha olla ja kaikki kiusaaminen mitä olen joutunut tänäänkin kokemaan (demi, ylilauta) on saanut miettimään, että mikä vittu minussa on oikeasti vikana. Teenkö oikeasti jotain niin pahasti väärin?

Aluksi minun oli vain vaikea uskoa, että ihmiset eivät oikeasti ole samaa mieltä kanssani. Nyt se vasta tavallaan on alkanut käydä selvemmäksi, koska luulin että netissä muutkin ihmiset voivat olla enemmän omia itsejään?
Ilmeisesti ihmiset sitten ihan oikeasti ajattelevat sillä tavalla, miten he netissäkin tuovat ilmi.
Mikä saa minut tuntemaan vain entistäkin yksinäisemmäksi.
En ole tavannut elämäni aikana vittu yhtäkään ihmistä, joka ajattelisi lähellekään samalla tavalla kuin minä :D
Siis joo, toki olen useista asioista samaa mieltä ihmisten kanssa, mutta sitten tuntuu olevan jotain ihan perustavanlaatuisia eroja esimerkiksi arvoissa.

Itken ihan päivittäin tätä asiaa, tuntuu että kukaan ei ymmärrä. Ja vaikka sanoisi ymmärtävänsä, ei silti aidosti ymmärrä.
Tuntuu siltä, että en kuulu tähän ihmisyhteisöön enkä pysty elämään jotenkin sillä tavalla miten pitäisi.
Minulle suututaan demissäkin asioista, mitä en todellakaan tajua heti ja niitä on vaikea tajuta vaikka kävisi ihan ajatuksen kanssa läpi. Näen asiat vain niin erilailla.

En pysty oikeassa elämässä olemaan oma itseni kuten täällä, ja arvatkaa pystynkö varsinkaan sen jälkeen kun minua on epäilty vahvasti trolliksi tai ajateltu että haluan vain provosoida.
Se saa vain miettimään, että ovatko mielipiteeni oikeasti _niin erilaisia_, että muiden on noin vaikea uskoa niitä? Jos niin miksi? Ihan vitun ahdistavaa.
Ja mitä minä edes voin tehdä arvoilleni ja mielipiteilleni?

Pyydän ihan oikeasti, että tähän keskusteluun ei ainakaan tulisi mitään arvosteluja tai syyttelyjä. Haluaisin kuulla silti rehellisiä mielipiteitänne siitä, mitä minun pitäisi tehdä ja miten.
Ja että olenko teidän mielestänne normaali?
En usko että kukaan pystyy, mutta saa laittaa myös vertaistukea jos pystyy samaistumaan tilanteeseeni.
Pienikin ystävällinen kommentti olisi paikallaan, olen siinä tilassa että alan luovuttaa.