norialainen3.8.2017 19:06
1/3
Tunteisiiin sisimpääni matkustan

Huomatkaa deep salkkari otsikko!!!
Aloin miettimään, että kuinka paljon muille on lapsena näytetty tunteita, tai miten on esim riidelty? Tai miten ite haluaisitte noita hoitaa mahdollisten(/tulevien/kuvitteellisten..) lasten kanssa?
Oon meinaan tässä lähiaikoina alkanu tajuta, kuinka tunteita "vähätellen" mut on kasvatettu. Itkemistä tai pahaa oloa vanhemmat ei koskaan oo lapsille selittänyt, riidat jää sopimatta, ne vaan jätetään ja annetaan olla, tai meille ei koskaan oo sanottu että kuinka meitä rakastetaan, eikä vanhemmat rakkautta oikeestaan näytä toisilleenkaan. Kyllä mä tiedän että meitä rakastetaan, sitä ei koskaan vaan varsinaisesti sanota tai tuoda esille.
Eniten mua ehkä ahdistaa se, että äiti ja isä aina vaan hautaa kaikki riidat, ja sitten niitä vanhoja kaivellaan, kukaan ei pyydä anteeks, ja toisilleen vittuilu on aika päivittäistä, kunnon riidatkin ihan viikottaisia.
Jos tai kun saan ite lapsia, haluaisin pystyä olemaan vanhempi, jolle lapsi voi itkeä murheita niin 2- kun 20-vuotiaana, sanoisin olevani ylpeä niistä, ja kertoisin miks sanoin pahasti niiden isälle, ettei niitten tarvi itte vaivata itteensä miettimällä sitä.
Mun punanen lanka katos ennen kun löytykään, mut kertokaa te jotain kivaa