RainbowDust15.5.2017 19:03
1/1
Tunnen olevani niin lapsi xd

mä oon 19 ja mun poikaystävä on 22. Meiän välillä on siis vaan tommoset kolme vuotta mikä ei tosiaan tunnu paljoo eikö se meistä ookkaan paljoo.

mut siis...en tiiä mitä tä kertoo mun elämästä ku mun poikaystävä tietää enemmän asioita mun serkusta kun minä! Surku hupaisaa. Mun serkku on 23.

me sit keskusteltiin siitä et ku mun serkku osaa tosi paljon kaikkee ja mä en osaa oikeestaa mitää sen spesiaalimpaa (ei kaikki voi osata kaikkee tietenkään) paitsi kirjottaa.

ja sit sanoin poikaystävälle et "osaisimpa mäki enemmä jotai" ja tää vaan toteaa et "hei sil on ollu neljä vuotta enemmän aikaa opetella juttuja ku sulla, mieti mitä kaikkee voit oppii neljässä vuodessa"

ja yhtäkkii iski tosi karmee tunne.

siis sellanen et mun serkun ja mun poikaystävän välillä on vähemmän vuosia ku mulla ja yhtäkkii tuli NIIN NUORI FIILIS

juu tiedostan et oon nuori tottakai x'D mut semmonen...häiritsevä baby fiilis, ihanku se puhuis jollekki skidille sillee "hei älä hätäile kyl sä viel opit kävelemään ku kasvat isoks"

Tässä ei ollut pointtia. Halusin vaan avautua koska voin. Oon ain ollu meiä serkuksist nuorin ja jotenki ollu sellane fiilis et ne ei oo ottanu mua tosissaan ku oon sillee jotenki out of the league.

wtf.

en halua tuntea oloani näin...näin...näin...tämmöseks