minähköh12.6.2017 18:11
1/19
Tunnen itseni alennetuksi koska olen tyttö

Mulla on oikeastaan aina ollu huono ja ahdistava olo siit että koska oon tyttö niin mun pitää käyttäytyä tietyllä tavalla ja olla tietynlainen. Tyttönä mun pitää käyttää juhlissa mekkoa ja meikata, sheivata ja laittaa hiuksia jotta näyttäisin nätiltä. Mulle on ihan oikeesti sanottu jos en oo sheivannu sääriä että nyt kantsis tarttuu sheiveriin.

Oon kuullu monien tyttöjen ja naisten vartaloo arvosteltavan esimerkiks tyyliin "no siinä on tulevalle poikaystävälle jotain mistä ottaa kiinni" joka tuntuu musta ERITTÄIN alentavalta ja epämukavalta, vaikka itelleni ei sitä ees oo sanottu. Ylipäätänsä seksi ahdistaa mua myös, sillä en halua olla se alistuva osapuoli ollenkaan. Mulle tulee siinä sellanen olo että mä "annan".

Musta tuntuu epämukavalta myös se että mulle on ulkomailla huudeltu kaduilla yleensä varsinkin vähän vanhempien miesten toimesta vaikka mitä törkeetä. Siis vaikka se "sexy girl" saattaa jonkun mielestä olla kohteliaisuus niin mun tekee mieli vaan mennä mottaan naamaan sitä huutelijaa aivan saatanan lujaa.
Mä haluisin pystyy käveleen iltaisin yksin ulkona pelkäämättä yhtään mut mä en ihan oikeesti voi sanoo että olisin koskaan täysin peloton.
Ja tää tuntuu olevan ihan "normaalia" että naiset ja tytöt on aina vähän varuillaan iltasin ulkona kulkiessaan. Mä joudun miettiin mitä uskallan paljastaa mennessäni ulos. Se on mun mielestä ihan hirveetä.

Ja se mikä mua suututtaa aivan suunnattomasti on että jos olisin poika, niin aika varmasti en joutuis yllämainitun kaltaisten kommenttien uhriks.

Mun urahaaveita on mollattu, multa odotetaan koulussa parempaa käytöstä kun pojilta, mua luullaan heikoksi ja vähä-älykkääksi, joudun koululiikunnassa tanssimaan ja voimistelemaan kun pojat pelaa säbää. Ja paljon muuta.

Naisten palkka on huonompi kuin miesten, naiset pääsee harvoin johtotehtäviin, raiskattu on ihan vitusti useemmin nainen/tyttö kun mies tai poika, vasta pari kymmentä vuotta sitten tuli lailliseks se että naisen ei tarvitse vaihtaa sukunimeään mennessä naimisiin....
Ja läpi historian mies on ollut perheen pää ja tehnyt töitä ja äänestänyt kun nainen on joutunut oleen kotona hoitamassa kakaroita ja tekemässä kotitöitä. Naisella ei oo ollut omaisuutta.
Ja VIELÄKIN on maapallolla paikkoja joissa naisilla on aivan hirveästi huonommin asiat kun miehillä. Ihan vitun paskaa.

Ja EI, en vihaa miehiä. Vihaan vain sitä että on tälläset roolit sukupuolille jotka rajottaa vapautta ja omana itsenä olemista. Voin kyllä sanoa että naisilla on mielestäni asiat miehiä huonommin. Haluaisin vain tasa-arvon ja rauhan kaikkien sukupuolien välille. Kaikille vapauden ja samat oikeudet.

Noniin olen ehkä kirjoittanut jo tarpeeksi. Pahoittelen tekstini sekavuutta, en saanut oikein punaista lankaa säilytettyä..
Tiivistettynä kuitenkin oloni tällä hetkellä on aivan hirveä.