jollies7.3.2018 0:01
1/7
Tein abortin

Halusin kertoa kokemuksestani ihan vain jos joku tätä ratkaisua pohtii. Itse päädyin tähän pettäneen ehkäisyn ja elämäntilanteen takia, olen 24v. opiskelija. Tein abortin kotona, seuranani oli siskoni. Raskausviikkoja 9+6, elikkä mentiin aika rajoilla siinä saanko sen kotona tehdä. Kaikki meni yllättävän hyvin. Kipuja ei juurikaan suurimmaksi osaksi ollut, yhdessä kohtaa n. 30 min ajan sattui niin paljon, että käperryin kuuman suihkun alle. Suihku minulla ainakin auttoi TODELLA paljon. Verta tuli ensin niukasti, toki tämäkin yksilöllistä.
Tähän suosittelen kiinnittämään huomiota! Itse istuin suihkussa, kun tuli tunne, että jotain isompaa tulee ulos. Olin hieman heikossa hapessa, joten ajattelin vaan sen olevan verenhyytymiä, vaikka kyseessä oli sikiö. Näin siis itse sikiöni valuvan viemäriin. Minussa tämä ei juurikaan herättänyt mitään tunteita, mutta varmasti olisi monelle kova paikka. Pitää myös ottaa huomioon, että raskauteni oli todella pitkällä.
Sikiön ulostulemisen jälkeen kivut lievittivät, verenvuoto jatkui suhteellisen runsaana n. 3 tunnin ajan. Sitten vuoto hiljalleen muuttui kuukautisvuotoa muistuttavaksi.
Kokemus ei henkisesti minulle ollut rankka, mutta fyysisesti kyllä. Uni tuli aika nopeasti kun sänkyyn pääsi.
Jos kenelläkään on mitään kysymyksiä, niin voin oman kokemukseni mukaan auttaa/kertoa.
Toivoisin, että kaikki syyllistäminen jätettäisiin pois ketjusta.