Minävaan010116.8.2018 23:54
1/29
Tasa-arvoako

Tosissanneko luulette että voitte ajaa tasa-arvoa eteenpäin tällä palstalla, jos soditte sitä vastaan jatkuvasti itse. Ei sillä että olisin itse ottanut nokkiini, olen ihan tyytyväinen itseeni ja siihen mitä olen mutta kaikki ei välttämättä ole jotka tätä foorumia seuraa ja omistaa peniksen ja kivekset.

Jatkuvasti saa lukea ketjuja aiheesta "unelmien poikaystävä" "unelmien tyttöystävä" "turnon sitä ja turnoff tätä" Erona näissä keskusteluissa on vaan se, että miehen unelma piirteiden listaaminen nähdään jotenkin paljon sallittavampana ja ei esineellistävämpänä kuin naisten kohdalla. Jos nuori, tai miksei vanhempikin mieshenkilö kirjoittaa omanlaisensa listan siitä mitä tyttöystävältä toivoisi tai millainen olisi se unelmien tyttöystävä niin saa lukea pilkkaavia kommentteja sekä siitä kuinka naiset saa olla ihan omia itsejään "eikä teidän tarvitse mielyttää ketään"

Miksei tälläisiä viestejä näy kun naispuolinen ihminen kirjoittaa samanlaisen listan omista mieltymyksistään? Miksei samanlaista veetuilua näe silloin? Pistää miettimään koetteko, että miehen esineellistäminen on jotenkin enemmän ok kuin naisten, sellaisen kuvan täältä ainakin saa.