Toiveikass20.5.2018 12:42
1/4
Tappava olo

Mulla on nyt viimeset 2 kuukautta olo ollut täyttä tuskaa. Mua on kuormittanut lukio sekä ensi viikolla oleva koeviikko, mutta olen opiskellut kokeisiin ja tehnyt jakson ajan töitä.
En pysty enää nauttimaan elämästä ja jokainen päivä on tätä samaa. En herää enää niin kuin yleensä ihmiset heräävät, kun pääsen tajuihini heti herättyäni tää satanan kamala olo tappaa mut jo heti aamusta. Samaa kirjaimellisesti tappaavaa oloa siis heti herättyäni kunnes menen nukkumaan, jos edes saan unta. En saa mieltä rauhotettua, mun mieli ja mielipiteet vaihtuu ja muuttaa puoliaan ihan koko ajan, enkä enää voi luottaa omaan harkintakykyyni. Meitin kuolemaa, mutta en halua kuolla vaan elää, en vain jaksa tätä.
Mä stressaan joskus niin paljon, että mulle tulee aivoihin (?) /päähän sellanen polttava, aaltoileva tunne joka kestää n.30 sekuntia, jonka jälkeen hengitys on epätasaista ja tärisen. Tärisen nyt myös, kun kirjoitan tätä. Muisti huonontunut ja koko ajan mieli kuormituksessa.
Olen käynyt puhumassa terveydenhoitajalle sekä psykologille tästä olosta ja mun ajatuksista, ja olen maininnut lisäksi sen, että mietin kuolemaa nykyään joka päivä.
En oikeasti tiedä mitä tehdä. Kokeisiin pitää lukea, mutta mun pää räjähtää, kirjaimellisesti. Se ei enää kestä kauaa. Mul on huomenna, maanantaina, ruotsin koe, tiistaina englannin essee kirjoitelma, keskiviikkona englannin virallinen koe, perjantaina äidinkielen koe, ensi maanantaina matematiikka ja sitten tiistaina historia.
Mä en tiedä mitä teen. Oikeasti. Luki on mulle tärkeää, ylipäätään opiskelu ja saan hyviä numeroita, mutta tällä hetkellä se tappaa mut, enkä oikeasti tiedä mitä teen. Kukaan ei ymmärrä, ei edes paras kaverini. Mitä teen, en osaa enää päättää asioista itse.
Mulla on henkisesti niin paha olla ja ennen on myös ollut, mutta ei koskaan mitään tälläistä. Vihaan tätä. Haluaisin kokee edes hetken onnellisuutta jostaikin, mutta en vain pysty.