CrazyStrawberry16.7.2018 18:28
1/54
Sukupuolettomuusmekkalointi

Sanon nyt heti alkuun, että en tarkoita loukata tällä yhtään ketään. Tiedostan saavani tästä myös varmasti suuren määrän sontaa niskaan, mutta teen tämän silti.

Kyseenalaistanpahan nyt siis vaan. En tiedä onko minulla mennyt ala-asteella jokin ohi ja kovaa, mutta ymmärtääkseni sukupuoli on se, mitkä sukupuolielimet sinulta löytyy. Tai ainakin tämä omaan järkeeni kävisi.

Mikä on siis tämä sukupuolettomuus mistä kaikki jauhavat? Lasta ei saisi kasvattaa niin että sillä on sukupuoli. Niin ai siis mitä, miten sitten kun osalla ihmisistä roikkuu jalkojen välissä letku ja osalla on siellä kolo, unohdetaanko me nämä faktat ihan kokonaan? Opetetaan biologian tunnilla, että arpaonni on suosinut randomilla osaa teistä ja alatte vuotaa jossakin välissä kerran kuussa jalkojenne välistä verta, osalle tätä ongelmaa ei taas tule? Osa teistä voi tulla raskaaksi, mutta sori, osa ei, ihan randomilla taas vaan? Jep, kuulostaa järkevältä. Ai, mutta tässäkin ihmiset jakautuvat kahtia, ehkä ei siis kerrota näistä ollenkaan, niin ei tosiaan sitä sukupuolijaottelua synny?

"annan lapseni valita sukupuolensa sitten kun hän on riittävän vanha siihen." ihan söpö ajatus, en väitä vastaan, kumpa näin olisikin ihan konkreettisesti. Niin, paitsi että se lapsi syntyy joko naisen tai miehen sukupuolielinten kanssa, sitä ei tavallaan voi valita, ellei sitä lähde sitten muuttamaan. En ole perehtynyt, mutta luulen ettei noita operaatioita ihan millekkään 8 vuotiaalle tehdä. Ja tähän päälle vielä se, että jos minulta olisi lapsena kysytty, että tahdonko olla nainen vai mies, vai muu, olisin todennäköisesti ilmoittanut joka päivä haluavani olla eri, ja toisinaan leppäkerttu, yksisarvinen tai vastaavaa.

Niin, ja kun se sukupuoli on tosiaan vaan se, mitä jalkojen välissä on jne. Tietenkin tiedostan, että yhä edelleen on olemassa jonkin verran sukupuolirooleja, ja ymmärrän sen, että lasta ei kielletä käyttämästä tiettyjä vaatteita tai leikkimästä tietyillä leluilla, koska ne ovat vastakkaisen sukupuolen, sen että halutaan hävittää näitä sukupuolirooleja, missä jotkut jutut ovat vain poikien ja jotkut vain tyttöjen. Tietenkin kasvatan oman lapseni niin, ja niin olen itsekin kasvanut. Kyllä, tykkäsin pienenä kovasti leikkiä autoilla, ja pidän autoista vieläkin, mitkä helposti lasketaan "miesten jutuksi", no big deal. En kuitenkaan koe sen olevan millään tasolla iso juttu, että olen aina ollut tyttö joka on tykännyt poikien leluista, enkä koe sen kyllä aiheuttaneen paheksuntaakaan. Niin, ja silti koen ihan olevani nainen nykyäänkin. En vähättele niitä, jotka kokevat syntyneensä oikeasti aivan väärään kroppaan, enkä muutoksen hankaluutta jne, en todellakaan. Kyseenalaistan vain, että miksi ihmeessä lapselle ei voisi todeta, että sinulla on pippeli koska olet poika, ja naapurin Liisalla on pimpsa kun hän on tyttö :--D se on sukupuoli, se miten sen henkilön kroppa toimii, ei se, mistä hän pitää tai millainen hän on. Ihan kaikkien ajatusmaailma ei tietty näin mene, vaan sukupuoliin liitetään niitä rooleja.

Mikä sitten on tämä muu sukupuoli tai sukupuoleton ihminen? Öö? Siis hän ei omista sukupuolielimiä? Hänellä on molemman sukupuolen sukupuolielimiä? Toki näitä on olemassa jossain määrin, mutta hei siis oikeasti. "minulla on pillu, mutta en kyllä silti ole nainen" ... Okei, mikähän sitten olet kun naisen sukupuolielimet eivät tarkoita että olet sukupuoleltasi nainen..

Sinälläänhän tällä ei ole itselleni mitään väliä, mutta jos tässä ajetaan hommaa siihen, että esimerkiksi pukuhuoneita ei jaotella sukupuolen mukaan, en kyllä ala riisumaan itseäni missään uimahallin pukuhuoneessa miesten keskellä. :D

Laitetaan kaikki alusvaatteetkin samalle osastolle, sovitellaan me naiset, anteeksi, pillulliset (?) itsellemme boksereita ja miehet, siis penikselliset, voivat sovitella itselleen rintaliivejä. Sounds like a plan. Lähden varmaan pian kauppaan etsimään penikselleni sopivia kondomeita ja nappaan samalla veljelle paketin tamponeja..

Ei vaan, for real, olkaa kuka vaan mitä olette, kunhan olette tyytyväisiä itseenne, ei tässä oikeasti pitäisi muulla olla väliä. Välillä vaan ihan oikeasti alkaa jo tuntua siltä, että itseltä yritetään riistää se oma sukupuoli pois, kun missään se ei saisi näkyä ja kaikesta missä se näkyy, nousee järkyttävä sota somessa :D
Onko täällä ketään, joka jakaa ollenkaan näitä samoja ajatuksia? Niin, ja saa näitä juttuja toki valaistakkin, jos aivan hakoteille ammuin.
Ja kuten varmasti moni huomasi, teksti on hyvin poukkoileva, oma ajatus ei vaan täysin pysynyt kasassa :D