Redbull26.3.2018 20:03
1/5
Sain just tietää et ei oo normaalii haluta kuolla..

Oon koko lyhyen elämäni halunnu vaa jäädä vittu junan alle. Välillä tää olo on pahentunut ja välillä helpottanu, mut ehkä se johtuu mun itseinhosta, ehkä toivottomuudesta, mut mä en vaa jaksais elää. Itkettää, ahdistaa ja tuntuu silt kui kaikki vihais mua.
Vittu vieköön mulla oli kuukausi sit nii vitun hyvä olo ja ny se on taas tätä samaa vanhaa paskaa.

Mä oon nii säälittävä et en ees uskalla puhuu täst kellekkää, ees mun parhaille kavereille, kosk lupasin joskus yläasteen alussa et en ikinä itke niitten ees/oon se porukan henkisesti vahvin ja tässä sitä ny ollaan vittu.

Mun tunteekki alkaa pikkuhiljaa valua halkeamista ulos, ja välillä mä vaan tahtomattani ryöpsäytän jotai paskaa kaverille siit kui haluisin vaa tappaa itteni. Onkos siinä sitten selittelemine siit kui sanoin vaa vitsil.

En meinaa päästä ees sängystä ylös, vaik nyt on ysiluokan loppu ja panostuksen pitäs olla 100 000% mä en vaa jaksa. Kaikki vituttaa, ärsyttää ja nykyää riittää pieni henkäsy mun naamalle ja tekis mieli käydä päälle.

Nyt täst tekstist tulee kilometrin mittane, mut vielä yks juttu: mä valehtelen jatkuvasti. En tiiä oonks joku patologinen valehtelija, mut valheet tulee vaa nii luonnostaan ja ehtii lipsahtaa kielen päältä ennen ku ehin ees miettii niitä sen syvällisemmin. Sit en viitti korjata sanomaani, koska se sais mut näyttää valehtelijalta, mikä mä toisaalta oon mut en haluis olla.

Jos joku jakso lukee tänne asti niin ensinnäkin kiitos, mä tiedän et nää avautumiset on täysin samantekevii/ärsyttävii teille, mut ne kohentaa mun oloa ees pikkuriikkisen ku saan jonnekki avautuu.
+ Jos sulla on jotain hyvii vinkkei siihe, kui saan tän olon katoon ja pääsisin eroon mun vainoharhaisuudesta, niin olisin hyvin kiitollinen jos jakaisit ne kanssani ::))