eipäeipäeipä8.5.2017 15:15
1/17
Pyörätuolissa oleminen + seksikysymykset

Ja tässä nyt aluksi haluan selventää, että kyllä minä pystyn harrastamaan kaikenlaista seksiä, vaikka jalat ei toimi, niin kyllä se jalkojen väli toimii ihan moitteettomasti. En nyt seisaalteen pysty naimaan, mutta muuten kyllä mielikuvituksen avulla onnistuu.

Sitten asiaan: Miksi, oi miksi, joitain ihmisiä, ihan aikuisiakin, kiinnostaa niin paljon se,että pystynkö mä harrastamaan seksiä, että he tulevat sen päin naamaa kysymään/somessa. 1) Ketä kiinnostaa toisen seksielämä? 2) Mitä se edes heille kuuluu? 3) Miksi minä muka en pystyisi harrastamaan seksiä?

"Kun sun jalat ei toimi, niin miten pystyt saamaan lapsia?" Miksi oletetaan, että jos jalat ei toimi, ei alapääkään toimi. Näiden kysymysten esittäjät ovat kyllä niin valopäitä, että oksat pois.

En minä muuten tästä avautuisi, mutta alkaa kohta jo vituttamaan se ainainen kysely seksistä. Koskaan ei kysytä, pystytkö harrastamaan tanssia/uintia/jalkapalloa jne. vaan aina se sama seksiin liittyvä kysymys. Saatana.

Jottei, tämä jäisi nyt ihan turhaksi, niin tähän saa tulla kertomaan mielipiteitä vammaisten seksuaalisuudesta tai vaikka kysymään mun pystyvyydestä seksiin vielä lisää, jos se jotakin kiinnostaa tai turistaan nyt vaikka yleisesti seksistä. Nyt saa esittää ne tyhmimmätkin vammaisiin ja seksiin liittyvät kysymykset, niin minä vastaan.