Juuuj6.8.2018 20:23
1/13
Propral

Eli sain muutama päivä sitten propralia(10mg) sosiaalisten tilanteiden pelosta johtuviin jännitysoireisiin ja haluisin kovasti kuulla muilta kokemuksia kyseisestä lääkkeestä :)!

Lääkäri sanoi mulle et alkuun kannattaa ottaa vaan puolikas tabletti, mutta tiiän ettei se tuu riittämään mulle.
Mulla alkaa lukio parin päivän päästä ja oon stressannu sitä koko loman, aina ku vaan mietin lukioon menoa mua alkaa ottaa mahasta ja jossain vaiheessa mulle tuli ajatuskatkojakin pelkän stressin takia.
En tunne sieltä etukäteen ketään, ja joka tunnilla on eri ihmisiä. Pelkään etten tuu saamaan sieltä yhtään kaveria (pieni lukio, ihmiset ei oo mun tyyppisiä), en saanu yläasteeltakaan uusia kavereita ja oon kuullu ihmisiltä paljon siitä miten hiljanen oon.
Oon saanu paniikkikohtauksen pelkästä tunnilla ääneen lukemisesta ja sillonki mun luokalla oli kaikki mun kaverit, nyt ei oo enää edes niitä. Itkettää pelkkä ajatuskin siitä että meen joka tunnille yksin. En ikinä yläasteella olisi mennyt kouluun jos mun kaverit ei olis ollut siellä.

Riittääkö esim. yksi tabletti kuudeksi tunniksi? Ja kuinka paljon ennen koulua mun kannattaa ottaa propralia että se vaikuttaa siellä? Haluaisin että se vaikuttaa koko päivän :/ Mielummin kyllä vaikka otan propralia liikaa ku pelkään joka päivä sosiaalisia tilanteita.

Tiiän että tätäki olisi pitänyt kysyä lääkäriltä, mutta en tajunnu.