käärmeenripuli13.7.2017 7:43
1/1
Pomojenne/kollegojenne vittumaiset kommentit

Mitäs paskaa olette saaneet kuulla?
Tänään kassakone meni vaan totaalisesti jumiin, ja pyysin ohikulkevalta pomolta/esimieheltä apua. Hän tuli auttamaan mutta tuhahti: "oot sä kyllä melkonen luovuttaja." Okei??? Luulen että kuka tahansa NUORI kokematon työntekijä ois menny tossa tilanteessa pyytää apua kun jono vaan kasvoi ja asiakkaat rupes äksyilee.

Yritin siinä sitten heittää läppää että "hehheh, no kun alko jo tuskanhiki valua" johon pomo sutkautti "heikko luonne."
Nää kummatkin meni tunteisiin ja syvälle, koska peruskoulussa mua kiusattiin nimenomaan mun luonteesta ja sanottiin ettei musta koskaan tule mitään, oon luovuttajaluuseri ja plaaplaa.

Okei, ehkä loukkaannuin turhasta, mutta tuo ei ollut eka kerta. Pari päivää sitten sain kuulla, että "väistähän mua, kun sä oot pelkkä myyjä. Me ei käytännössä ees tarvita sua."
Tosta en jaksanu loukkaantua, mut voishan senkin loukkauksena ottaa joku.

En välillä ees ymmärrä pomoa. Hän ei silleen oo edes ilkeä, vaan välillä mukavakin. Eilen puolusti mua kun toinen työntekijä alko läksyttää, ja koko aika jakelee mulle elämänohjeita. Siltikin vituttaa tämän päivän kommentit. Hän vois kuitenkin ottaa huomioon, että minä oon vasta nuori ja ekaa kertaa kassalla töissä, sekä stressin alla kun olen vasta aloittanut. Ite kun on sellanen riuska vanha nainen, ni onhan se helppoa huudella.

No kertokaa teidän työkavereiden tai pomojen kommeja!