Poistunut demittäjä30.6.2018 16:48
1/11
Pitäisikö itseään arvostaville naisille olla omia symboleita?

Vapaalla vallinnalla kaikkia naisia alistavia tapoja. Oi mikä harmi, ettei yksikään kulttuuri tarjoa naisen arvoa puoltavia tapoja. Karua, että naisen alemmuudelle ja huonommuudelle on lukuisia symboleita, muttei mitään naisille jotka haluavat olla arvokkaita ja itsenäisiä.

Naisia nimetään isän, aviomiehen ja pojan mukaan. Miehiä ei nimetä naissuhteiden mukaan. Naisille on seksualisoivia vaatteita kuten huiveja, ja vain naisille on etuliitteitä jotka määrittävät heidän sukulaisuussuhteen mukaan. Tällainen on esimerkiksi rouva-titteli.

Pitäisikö siis itseään arvostaville naisille luoda oma symbolijärjestelmä? Esimerkiksi tietty sana jälkinimenä, vaikka syntymäpaikkakunta, luontonimi tms? Näin myös työnantajat näkisivät heti että hakija arvostaa itseään ja on itsevarma. Näin miehelle alistuvat naiset voisivat pitää oman paskan statuksensa ilman että muut naiset joutuvat siitä kärsimään. Tuskin on vaikea arvata kumman työnantajan palkkaa mielummin - miehelle alistujan vai itsevarman naisen.

Lisäksi voisi olla joku merkki tai vaatetus naisille jotka haluavat että heitä kohdellaan arvokkaina. Esimerkiksi he-pronominin ja herra-sanan voisi sallia naisille jotka haluavat erottautua naisista jotka määrittävät itsensä alisteisiksi.


Mielestäni naisten jotka haluavat olla arvostettuja tulee voida erottautua niistä naisista jotka haluavat olla miestensä lapsia, esineitä ja väkivallan uhreja.