Nietta2.3.2018 12:18
1/11
Perinteisten ihmisten epäloogisuus

Haluaisin kuulla miksi perinteiset, usein myös uskonnolliset ihmiset ovat argumenteissaan niin epäloogisia.

Otan esimerkiksi naisen aseman joka niin puhututtaa. Naisen vapautta huudetaan dominoivasti vain silloin kun puolletaan sitä perinteistä miehelle alistumista. Esimerkiksi niqabeja puolletaan ihmisoikeuksilla, naisen alistumisen kritisoinnista suututaan välittömästi ja käsketään olemaan puuttumatta muiden asioihin.

Kun nainen sen sijaan valitsee miehen keksimän tavan sijaan tissitopin tai antaa lapsille oman nimensä, saa valintoja haukkua jopa kunnianloukkauksilla. Naisen valintoihin puututaan julkisesti. Voisin linkittää tähän useita instagram -postauksia jossa naiset puuttuvat naisen pukeutumiseen. Menkää vaikka Kim Kardashianin instagram -sivuille niin näette kommentit naisilta. Eipä vapaa valinta paina kun nainen ei teekään sitä miehelle edullista ja perinteistä vaihtoehtoa eli alistu säkkiin ja hiljenemään..

On useita kirjallisuuden teoksia ja uskontoja jotka käskyttävät naista "tottele miestäsi", "miellytä miestäsi", "ole siveä", "älä kiroile", "anna seksiä", "ota suihin". Kukaan ei ole huutamassa miten tärkeää vapaus on, vaan niitä perinteisiä arvoja saa kyllä ihan käskyttää naisille.

Sama homojen oikeuksissa. Kun homoja halutaan kieltää menemästä naimisiin, se on kuulemma sananvapautta. Sen sijaan kun perinteisiä ihmisiä kritisoi niin se sananvapaus ei painakaan, vaan perinteisten pitäisi antaa tehdä kaikki ihmisoikeusloukkaustavat ilman mitään kritiikkiä.

Naisten valintoja rajoitetaan kaikkialla ympäri maailman. Samoin homojen oikeuksia. Ettekö itse näe miten puolustelette kaikessa vain miehen etua? Huorittelette ja lutkittelette naisia heidän asuistaan, mutta samalla kiljutte miten naisella tulee olla ihka oma vapaus pukeutua siihen mihin miehet ovat heidät pakottaneet monissa maissa.

Kai ymmärrätte että naisilla ei olisi äänioikeutta jos näitä tapoja ei olisi kyseenalaistettu?