nahkareppu16.7.2018 0:03
1/3
Pelastin ystäväni hengen...

klo 1:30am alan saamaan snäppejä, joissa ystäväni valittaa erittäin epäonnistunutta säätöä. Niin epäonnistunutta, että tää ystäväni säätö uhkaa syytteen nostamisella.
klo 1:45am saan snäppejä joissa ystäväni kävelee, hyppii ja naureskelee autotiellä. Vastaan niihin "Helvettiin sieltä autotieltä" ja vastaus on "En mä tuu. Halun päättää elämäni."
Siinä kohtaa vedän kengät jalkaan ja juoksen takaovesta ulos etsimään häntä. Löydän hänet hoipertelemasta autotien reunassa. Kun ystäväni huomaa minut hän menee istumaan autotielle ja itkee. Olin vielä niin kaukana, etten voinut tehdä, muuta kuin juosta ja huutaen pyytää häntä tulemaan pois sieltä tieltä. Hänen luokseen tultuaan raahaan hänet kävelytielle ja halaan. Siinä me sitten molemmat itkettiin ja hoin, ettei enään ikinä tekis tota mulle.

Näin jälkeen päin, kun tapahtumasta on puol tuntia, tärisen vieläkin, itkettää ja pelottaa. En ois ikinä vaikka 4h sitten aavistanutkaan tekeväni mitään tällaista. Luulin nukkuvani ja näkeväni unia auringonkukista ja sateenkaarista. Nyt niistä unista ei kyllä oo jälkeäkään.