Poistunut demittäjä27.5.2018 19:03
1/4
paska olo kotona

vähän taustatarinaa; oon 16 vuotias, ja kun olin ala-asteella, isäni oli tosi väkivaltainen mua kohtaan, repi hiuksista ja löi. syytteli mua kaikesta mahdollisesta ja huusi todella paljon. äitini ei ollut paikalla kun noin tapahtui, ja ei usko kun kerron. mulla ei oo ketään, jolle avautua, joten avaudun tänne.

mua ahdistaa olla kotona. syytän itseäni kaikesta mahdollisesta, ja jos kuulen esim. että äitini puhuu kovaäänisesti (jota äiti tekee usein koska huono kuulo), menen ihan paniikkiin ja useimmiten itken, koska mieleen tulee vain lapsuuden riidat isän kanssa. pelkään miehiä, ja jos joku tekee jotain äkkinäisiä liikkeitä, säpsähdän ja useimmiten alkaa ahdistamaan.

päivät vietän omassa huoneessani, mutta jos olen alhaalla ja joku esim. huokailee jotenkin tylsistyneesti, mulle tulee heti syyllinen olo ja musta tuntuu siltä, että oon aiheuttanut henkilölle paskan olon olemalla hänen seurassaan.

olen tästä avautunut ennenkin esimerkiksi psykologille ja sekasin-chatissa, mutta psykologin mielestä tämä ei ole vakavaa. sekasin-chatin tyyppi taas sanoi että voisin tehdä lastensuojeluilmoituksen, mutta en uskalla. oon jo oikeastaan hyväksynyt sen, että tää ei tule muuttumaan. äitini on myös hyvin "riippuvainen" minusta, ja on monta kertaa sanonut, että kun muutan pois, hän muuttaa kanssani. tämä myös ahdistaa.
pelkään että mut jätetään yksin, mutta samalla pelkään sitä etten koskaan pääse vanhemmistani eroon.

en tiedä mitä teen tai miksi kirjotan näistä tänne, mutta tässäpä tää on.. ei ole muutakaan paikkaa missä avautua kun ei kavereitakaan ole.