_Misty_24.7.2018 23:31
1/1
Paniikkikohtaus vai mitä?

Tein joskus aikasemmin keskustelun siitä, että tuliko mulle paniikkikohtaus koulussa, ja kaikki oireet täsmäsivät paniikkikohtaukseen.
Nyt mulle tuli sama "kotaus" tai "tunne" ku pyöräilin yhtäkkiä noin 14km putkeen. Sitä ennen ei oikeestaan minkäänlaista urheilua. Mulle tuli ihan sama tunne kun sillon koulussa. Mut vähän pahempana... Mietin, et pitäskö soittaa äitille tai jollekkin, et en pääse takas kotiin. Voi olla myös että tuo oli pyörtymisreaktio tai sitten paniikkikohtauksen ja sen joku sekoitus.
Kaikki oireet kyllä paniikkikohtaukseen täsmäs. Ja pyörtymiseenkin. Mulle on tullu se sama kohtaus kun viime kesänä pyöräilin samanlailla 14km samaan paikkaan yhtäkkiä. Nyt se tuli paljon pahempana. Myös kerran lääkärissäkin tuli tuollainen. Ei kai mulle vaan oo tulossa mitään paniikkihäiriötä!? En oo kertonu kellekkään... Pitäiskö mun? En tiiä ymmärrättekö, mutta olen varma, että nuo ovat olleet paniikkikohtauksia. Vittu jos mulla on joku paniikkihäiriö muitten ongelmien ja yhen sairauden lisäks... En jaksa enää... Mut kertokaa et pitäiskö mun kertoo jollekkin ja että voisiko olla paniikkikohtauksia nuo olleet...
Asiallisia vastauksia kiitos!