Miraena22.5.2018 15:27
1/10
Pahoinpidelläänkö minua henkisesti? | Long story

En nyt tiiä, et meneekö oikeeseen osotteeseen, mutta nyt mun on pakko kysyy. Oon miettiny, et pahoinpiteleekö mun isä mua henkisesti vai ei. Siihen on monia esimerkkejä.
Yleensä, kun me riidellään, niin se haukkuu mua jotenki. Tyhmäks yleensä. Se suuttuu tosi helposti mulle, ja musta tuntuu, et mun pitää pyytää lupaa yksinkertaisiin asioihin myös. Se yrittää aikalailla kontrolloida mua ja sanoo et sitä pitää totella, kun on huushollin herra.
Ja sitten kun mä avauduin sille mun masennuksesta, niin eiku vaa heti rupes haukkumaan mua hulluks ja syyttämään mua mun masennuksesta. Ja se sano, ettei siltä apua heru. Mulla on siis vakava masennus, muttei diagnisoitua, sillä mun isä ei suostu hakemaan apua mulle. Mun äiti/veli ei siis ota kantaa mun ja isän riitoihin. Ja mun iskä on myös uhannu tappaa ittensä sen takia, kun en oo ollu samaa mieltä sen kanssa. Ja sitten ku mä kerroin mun biseksuaalisuudesta, niin eiköhän aleta heti halventamaan, haukkumaan huoraksi ja syyllistämään. Se sano et ku vaa kerran haukku huoraks, niin se oli vahinko, mutten jaksa uskoo sitä. Ja mun isällä on tapana kääntää mulle tapahtuvat huonot asiat mun syyks, mikä on syy, miks en uskalla avata suutani mun asioista sille. Se yrittää vierittää mulle vastuun sen teoista ja syyllistäis mua, vaikka en oiskaa tehny mitään pahaa. Musta tuntuu et mä oon oikeesti joutunu mun isän silmätikuksi. Ja se siis valittu mulle eilen siitä, että otan mukaan liian paljon piirrostarvikkeita mukaan luokkaretkelle ja oli sillee "no ota vaa jotta saat mielenrauhan", ja musta tuntuu et mun iskä ei ollenkaan ajattele mun tunteita/etua. Että tälläne stoori.