possusarvinen22.10.2016 9:54
1/7
Oudot ja epäilyttävät instagram-seuraajat

Ei oo vrm semmonen keskustelu ku luulette mut kerron huoleni.

Eli noin kuukausi sitten tilasin Kiinasta(luultavasti?) uuden näytön kännykkääni. Ei siinä vielä mitään mut ihan puun takaa näytön vaihtamisen jälkeen mua on ruvennut seuraa instassa todella monta samanlaisin kriteerein olevia jätkiä.

Kaikki ovat
A. Ruotsalaisia
B. Iältään 16-18
C. Punttijätkiä, feed koostuu siis pelkästään punttitreeni-hauisjännitys-kuvista.
D. Kaikilla on joku Ota minuun yhteyttä- sähköposti feedissä
+Ihan hyvännäkösiii, josta ei ainaskaan haittaa ole ;)

Mut tää kaikki tuntuu vaa nii oudolta, ku en ees tykkää mistään punttitreeni kuvista instas, ja en edes käy siellä nykyään ku kännykän näyttö on taas rikki (yllätys, Kiina-laatu). Niin mistä nää tyypit muka löytää mut, ja onhan se kumma jos normisti tulee yks kaks seuraajaa sillo ku laitan uuen kuvan, mut nyt niitä tullee kymmeniä ilman minkäänlaista "mainostamista".

Lisäks mää oon mukamas ruvennut seuraamaan itsekin jotain mulle tuntematonta tyttöö, ja myöhemmin tästä Facebookki ilmoittaa minulle et "Tytölle lähettämäSI kaveripyyntö on hyväksytty". Eli jos oon vahingos instas alkanutkin seuraa tätä tyttöö, niin se ei oo kyl mahollista et mää oon ettimällä ettiny sen FB:stä ja pyytänyt kaveriks. Lisäks kavereihini oli myös ilmestynyt joku ulkomaalainen kaveri ilman että olisin pyytänyt.

Nyt huolettaa, kun näin tääl kommentin et joku oli ostanu käytetyn kännykän ja siinä oli vakoiluohjelma ja joku kauko-ohjas sitä kännykkää. Voisikohan mulla olla nyt sama asia, et näytön vaihdossa(sillä siinä näytössä oli kiinni jo ennaltaan kamera ja mikrofoni yms) on tullut joku vakoiluohjelma ja joku kauko-ohjaa mun kännykkää ja täten näkee, kun alasti käytän kännykkää ja siitä johtuis nää punttijätkien seuraamiset, et ne on nähnyt jotain enemmän...?

Halukkaita demuja ratkaisemaan arvoituksen?