Meitsipävaan26.7.2018 8:35
1/33
Opiskelija-asuntolassa aikoinaan tapahtunutta

Juu elikkäs, olen siis 25-vuotias mieshenkilö, ja kerron teille nyt ikävän tarinani.

Vielä talvella 2012-2013 asuin erään ammattikoulun asuntolassa. Tutustuin siellä erääseen tyttöön, vietimme paljon aikaa yhdessä yms. Hän oli sellainen kevytkenkäinen tyttö, joka yritti iskeä tyyliin lähes jokaista vastaantulevaa miestä. Ihastuin tietysti häneen, koskan hän oli silloin ainoa tyttö koulusta, joka oma-aloitteisesti tulee juttelemaan mulle. Olin silloin yksinäinen eikä mulla ollut juurikaan kavereita. (Tosin ei pahemmin nykyäänkään.)

Jossakin vaiheessa kerroin tunteeni, mutta silti jouduin friendzonelle, vaikka muuten hänelle tuntui kelpaavan lähes kuka tahansa mies. Muutenkin se tyttö aina vittuili mulle ilman syytä, esimerkiksi kun hänellä alkoi menkat, niin hän vain sanoi: "Et sitten kerro kenellekkään mun naistenvaivoista." No ei olis todellakaan tullut mieleenkään! Melkein aina hän vittuili mulle. Sanoi, etten saa missään nimessä edes yrittää iskeä häntä. Hän aina soitti mulle monta kertaa päivässä ja pyysi käymään, ja ihastuneena aina meninkin kun hän pyysi. Kuitenkin, yhtenä päivänä hän alkoi puhumaan minusta valheita kavereilleen, kertoi että mä muka ahdistelen häntä enkä jätä rauhaan. Tämä tapahtui pari viikkoa sen jälkeen, kun olin kertonut tunteistani. Mitä vittua se tyttö tuollaista menee kenellekkään sanomaan, sehän itse pyysi mua aina käymään joka päivä monta kertaa, ja sitten menee tuollaista paskaa sanomaan kavereilleen! Sain sen jälkeen lähes koko asuntolan vihat päälleni. En koskaan mennyt hänen luo kylään, ellei hän sitä erikseen pyytänyt. Muutenkin kohtelin häntä aina tosi hyvin ja kunnioittavasti, ja mitä tapahtuu! Se tyttö vastaa kohtelemalla mua tuolla tavalla!

Sitäpaitsi, aina kun hän iski itselleen jonkun uuden pojan, niin hän aina kehuskeli innoissaan mulle, miten on löytänyt uuden poikaystävän. Siltikin, vaikka tiesi mun olevan ihastunut häneen. VITTU MIKÄ KUSIPÄÄ!

Jos on harrastanut sellaista kiusaamista että on puhunut perättömiä juttuja koko koululle, niin sellainen nainen ei mielestäni ansaitse edes elää. Kerran mä kysyin häneltä että "Onko tyyppi x tyypin y kaveri?" niin hän vastasi mulle että "Kyllä on, sulla ei oo oikeutta päättää ketkä ovat tyypin y kavereita." Sitten vastasin hänelle että "Enhän mä nyt sellaista halua määrätäkään, kunhan vain kysyin." Sitten hän vastasi mulle näin: "Ihan selvästi haluat määrätä toisten kavereista, mulle on ihan turha väittää vastaan."

Olen melko varma, että hänen käytöksensä syy oli se, että hän halusi kostaa minulle sen, kun olin ihastunut häneen.

Mutta tunnen erittäin syvää vihaa kyseistä naista kohtaan, ja toivon hänelle kaikkea pahaa elämään. Tämä juttu tapahtui Oulussa, Ammattiopisto Luovissa.