Amasuper20.5.2017 12:25
1/10
Oonko masentunu?

Eli en tiiä et oonko oikeesti masentunu. Mua ei huvita enää mikään. En jaksa mennä treeneihin ja haluaisin lopettaa kokolajin, en jaksa nähdä ihmisiä enkä jutella heille vaan haluan eristäytyä kaikesta yksin ajatuksieni kanssa. Ei naurata enää mikään, jos muut nauraa jollekkin asialle mua rupee itkettämää, koska en oo ilonen vaikka pitäis. Muutenki itkettää ihan kokoajan mut itku ei tuu. Tekee mieli satuttaa itseä, mutten kuitenkaan uskalla ja vihaan tällä hetkellä itseäni ja tuntuu et muutki vihaa mua. Haluisin et mua ei ois olemassa. Jos oon jossai porukassa nii koitan olla mahdollisimman normaali, koska en jaksais puhua sitte siitä jos joku kysyy et mikä sua vaivaa tai nii. Mainitsin äsken mun kaverille snäpissä et luulen olevani masentunu ja se vaa vastas että et oo, masentuneet ei ees jaksais olla puhelimella.

Luuletteko et oon masentunu? Ja tää ei oo todellakaan mitää huomionhakua vaa haluun oikeedti tietää. Miten pääsen kamalasta olosta eroon?
Lisäks mulla on pää kokoajan kipee tai sillee jännästi kiristää kokoajan. Saattaa johtuu mistä vaan mutta sanopahan vain :/